Mobilna verzija
george 2 profi Odkrito.si

Princ George v šoli: mučne razmere, staršem ...

nesreča reševalnega vozila, rešilec, reševalno vozilo Svet24.si

FOTO: Na štajerski avtocesti z rešilcem v ...

boštjan romih, lara romih Svet24.si

Slovenski voditelj uživa v brezskrbnem dopustu

ptuj-hajdina Svet24.si

Kje je zapadlo največ snega in na katerih cestah ...

cheryl, liam payne (4) Najstnica.si

Tako sta utišala govorice o razhodu

Miša Molk - NASLOVNA SLIKA Njena.si

Miša Molk javno in odkrito popljuvala glasbeni ...

Natalija Kolšek Njena.si

Noro: To je storila znana slovenska pevka!

zu
zu

To pa je ATRAKCIJA! V Pjongčangu se je v središču pozornosti znašel SLOVENSKI NAVIJAČ, ki je navijal preoblečen v ... (foto)

Reuters

Deskarka Kaja Verdnik je svoje prve olimpijske igre pričakovano končala v kvalifikacijah snežnega žleba. Zasedla je 21. mesto, prehitela pa tri tekmovalke. V prvi vožnji je padla, tudi v drugi pa ni bila posebej prepričljiva.

"Čeprav nisem imela posebnih pričakovanj, sem nad sabo razočarana. Ne zaradi uvrstitve, ampak zaradi voženj. Na treningu mi je šlo precej bolje, tukaj pa me je malo izdala trema, vsega tega, kar se tukaj dogaja okoli mene enostavno nisem vajena. Nobena vožnja mi ni uspela, kot sem si zamislila. V prvi sem padla, zato sem bila v drugi še bolj nervozna," je po tekmi dejala deskarka, ki ni hotela tvegati zahtevnejših trikov: "Odpeljala sem svojo varno vožnjo, tako, ki jo res obvladam, a žal se mi tudi ta ni posrečila. Zahtevnejši in bolj tvegani triki bi mogoče prišli v poštev, če bi prvo vožnjo odpeljala optimalno."

medved pjongcang slovenija
Reuters

Za deskarko iz Griž, ki je imela v cilju tudi spodbudo od očeta, zaradi tega, ker je bil preoblečen v medveda je bil prava atrakcija za številne gledalce, so bile to najbrž prve in tudi zadnje olimpijske. "Doma bom še bolj premislila, a nagibam se k temu, da športne kariere ne bom nadaljevala. Nagibam se k šoli, zanima me študij dentalne medicine," je konec kariere napovedala mlada Štajerka.

verdnik
www.alesfevzer.com

V torek kvalifikacije v snežnem žlebu čakajo še Tima Kevina Ravnjaka in Tita Štanteta.