favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
0 09.02.2018 15:43:48

Kaj takšnega: Lindsey Vonn je razkrila, katera ZNANA ŠPORTNIKA ji svetujeta o moških, zmenkarijah in ljubezni!

Red Bull
Ameriški smučarski zvezdnici Lindsey Vonn, ki toži, da je zelo osamljena, odkar se je ločila, o zmenkarijah in ljubezni svetujeta smučarska kolega z Norveške - Aksel Lund Svindal in Kjetil Jansrud. "Velikokrat ju prosim za nasvet. Poleti pogosto skupaj treniramo v Čilu. Sprašujem ju o moških in tem, kaj naj storim", je razkrila.

Da sta njena dobra prijatelja Svindal in Jansrud tudi zaupnika, ki poslušata njene ljubezenske tegobe, je ameriška smučarska kraljica razkrila na današnji novinarski konferenci v Pyeongchangu le nekaj ur pred slavnostnim odprtjem zimskih olimpijskih iger.


"Vedno sta bila moja dobra prijatelja in zelo spoštljiva. Moj cilj je seveda, da bi tekmovala z moškimi," je po poročanju francoske tiskovne agencije AFP povedala smučarka in poudarila, da jo podpirata v vsem, česar se loti in želi lotiti. "Upam, da mi bosta našla moškega. Samo šalim se. Toda morda ..." se je pošalila nekdanja izbranka golfista Tigerja Woodsa.

Na novinarski konferenci, na kateri je sicer smučarka z 81 zmagami v svetovnem pokalu v solzah priznala, da si na olimpijskih igrah želi dobro nastopiti predvsem zaradi nedavno umrlega dedka, je še povedala, da njena praprababica izvira iz vasice na severu Norveške in pristavila: "Počutim se kot nekakšna članica norveške ekipe."

Članki iz rubrike