mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 29.11.2017 12:36:57

Ikonične kopačke adidas Predator znova zavzemajo nogometna igrišča

Eksplozivni model X17.1 360 SPEED
V novi ognjeni kolekciji kopačk adidas Skystalker prednjači model Predator 18.1 360 Control, naslednik legendarne kopačke Predator iz 90-ih, ki se zahvaljujoč adidasovim inovacijam na nogometna igrišča vrača kot najbolj inovativen copat na trgu. S sodobnim načinom izdelave in vrsto novih tehnologij navdušujeta tudi modela NEMEZIZ 17.1 360 AGILITY in X17.1 360 SPEED, ki ju že preizkušajo največje nogometne zvezde. Kolekcija, izdelana po sodobnih tehnoloških standardih na stadione, v dvorane in na ulice prinaša več agilnosti, stabilnosti in dinamike – za popolno zmagoslavje na igrišču!

Kolekcijo Skystalker zmagovito otvarja model Predator 18.1 360 Control, navdihnjen po najbolj ikonični kopački Predator iz leta 1994. Nova kopačka, obarvana črno, rdeče in zlato, prinaša posodobljen dizajn ter tehnologije, kot je inovativni sistem Primeknit SOCKFIT, ki zagotavlja elastičnost, prožnost in maksimalno podporo za stopala. Za optimalen sprejem žoge v vseh vremenskih razmerah je zgornja plast okrepljena s plastjo materiala CONTROLSKIN, anatomsko oblikovan čevelj pa sledi obliki pete in kar najbolje fiksira stopalo v notranjosti.

Vgrajena pletena struktura FORGED KNIT v srednjem sloju kopačke nudi podporo pri kompleksnem gibanju in skupaj s podplatom CONTROLFRAME z visoko zmogljivimi poliamidnimi plastmi prinaša stabilnost. Za še boljše rotacije in oprijem pri nenadnih premikih nogometnih virtuozov pa poskrbi nova konfiguracija hibridnih čepov. Najsodobnejša predatorka se na nogometna igrišča tako znova vrača po zadnji kopački adidas Predator Instinct iz leta 2014, v boju za zmago pa nanjo prisega tudi nogometaš Paul Pogba.

adidasova predatorka se na nogometna igrišča vrača kot najbolj inovative...
adidasova predatorka

Linijo Skystalker sestavljata še model NEMEZIZ 17.1 360 AGILITY, ki je v najnovejši drzni kombinaciji črne, rdeče in zlate zasnovan za boljšo okretnost nogometašev ter jim zagotavlja večjo učinkovitost, varnost, podporo in prilagodljivost, ter eksplozivni model X17.1 360 SPEED v bronasti, črni in rdeči barvi, ki navdušuje najbolj energične nogometaše, med katerimi so tudi adidasove zvezde Gareth Bale, Luis Suárez in Gabriel Jesus.

Udarne inovacije, ki jih v svet športa prinaša adidas Football, vsakemu športniku omogočajo preseganje individualnih uspehov, med aduti, ki zagotavljajo triumf nogometašev pa so zagotovo novi modeli kolekcije Skystalker, ki bodo pri nas dostopni od sredine decembra.

Za več informacij obiščite adidas.com/football ali facebook.com/adidasfootball ali sledite @adidasfootball in se na twitterju pridružite pogovorom.

Galerija
Značke: adidas, kopačke, šport

Članki iz rubrike