900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ou
ou
0 23.11.2017 15:55:04

Veliki koncert Lepe Brene

Ikona Ex Yu. Estradnica in dama v vseh pogledih. Priletna Lepa Brena v Ljubljano prihaja na posebno povabilo ustvarjalne ekipe festivalskega kluba Kurzschluss.

Pred svojim nastopom na božični večer napoveduje večer spominov, prijetnih občutkov nostalgije in velikih hitov Čačak, Mile voli disko, Sanjam, Čik pogodi, Jugoslovenka, Uđi slobodno, Pazi kome zavidiš. Lepa Brena v Ljubljano prihaja po dolgih dveh letih in se veseli ponovnega srečanja s svojimi oboževalci v Sloveniji. Spremljajte #LepaBrena na družbenem omrežju Facebook Black Pony Entertainment Group. Vstopnice na prodajnih mestih Eventim.

Lepa Brena 18. decembra v Bolgariji začenja svojo turnejo Zar je važno, da'l se peva ili pjeva. Že nekaj dni kasneje, natančneje na božični večer pa napoveduje veliki koncert za svoje oboževalce v Sloveniji. V Ljubljani bo premierno nastopila z dvema skladbama z novega albuma, a pri izboru pesmi ostaja skrivnostna. Lepa Brena Ljubljano dobro pozna in obožuje slovenske vinogradniške presežke ter prijateljuje z znanim slovenskim vinarjem Simčičem. Na njenih turnejah jo spremlja soprog Slobodan Boba Živojinović, legendarni srbski teniški igralec, s katerim uživata v zakonskem in družinskem življenju.

Lepa Brena je verjetno najbolj uspešna pevka iz nekdanje Jugoslavije z več kot 30.000.000 prodanih primerkov nosilcev zvoka. Izjemno občudovana estradnica je rojena v Brčkem, a njen dom je povsod, kjer so njeni oboževalci In teh ni malo. Razprostirajo se prek nekdanje Jugoslavije, do Avstrije, Nemčije, Bolgarije, Romunije in širše.

Poželjiva ikona Yu glasbe že več kot tri desetletja polni največja domača in tuja koncertna prizorišča in povezuje generacije. Znana je po svojem karizmatičnem in hkrati uglajenem nastopu, kar je odlika velikih glasbenikov z izjemno razvejano diskografijo in številnimi nastopi z veliki glasbeniki našega časa.

Organizatorji koncerta poleg odlične glasbene zasedbe napovedujejo nove presežke v zvočni in svetlobni tehniki, možnost uporabe garderobnih omaric, vip prostorov ter gostinske ponudbe.

Značke: brena, glasba

Članki iz rubrike