Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 30.08.2017 09:23:12

V Arboretumu Volčji potok največji Čarobni dan z Lidlom doslej!

Že osmo leto zapored bo park Arboretum v nedeljo, 3. septembra, poln otroškega smeha in veselih obrazov.

ČAROBNI DAN v Arboretumu je največji družinski dogodek v Sloveniji, saj privabi več ko 20.000 obiskovalcev, poteka pa na kar 10 hektarjev veliki površini. Na pravljičnih zelenih površinah parka bodo otroke in njihove starše od 10.00 do 18.00 razveseljevale številne ustvarjalne, plesne, športne in druge delavnice, v katerih bodo najmlajši lahko izrazili svojo ustvarjalnost in igrivost ter se ob tem še zabavali. Medtem pa bodo na Čarobnem odru za vrhunsko zabavo vseh poskrbeli odlični slovenski glasbeniki in plesalci, med njimi Rebeka Dremelj, Rok'n'band, Samuel Lucas, Nuša Derenda, Omar Naber, Trkaj in mnogi drugi.

lidl carobni dan 5

Arboretum bo na ta dan zaživel posebej za vas! Čarobno vzdušje parka obeta razburljivo pustolovščino, ki poleg zanimivega dogajanja obljublja še veliko več. Generalni pokrovitelj Čarobnega dne v Arboretumu Lidl je za otroke tokrat med drugim pripravil v Lidlovi deželi poleg glavnega odra XXL pobarvanko in pa seveda sedaj že tradicionalni otroški tek z Zdravkom Lidlom. Vsekakor pa se prepustite tudi lepotam parka Arboretum Volčji Potok, poglejte si razstavo tropskih metuljev, pojdite po poteh zgodovine, kjer Vas čaka razstava dinozavrov in kitov ali samo uživajte v številnih otroških igriščih, ki jih park nudi. Veliko več o programu najdete na spletni strani www.carobnidan.si.

lidl carobni dan 2

Lidl Slovenija na Čarobnem dnevu tudi z dobrodelno XXL pobarvanko
Tudi letos bo Čarobni Dan z Lidlom v Arboretumu Volčji Potok postregel z vsebinsko bogatimi aktivnostmi za otroke in družine. Ustvarjalni prostor Lidl Slovenija bo tako postal prav posebna XXL pobarvanka, kjer bodo otroci lahko, po lastni domišljiji,  kreirali ilustracijo z motivi Zdravka Lidla in junakov Stikeez. V skladu s konceptom Ustvarimo boljši svet pa so se v Lidlu Slovenija odločili, da bo pobarvanka nosila tudi dobrodelno zgodbo. Zato pridite pred glavni oder, kjer bomo od 10.00 naprej ustvarjali dobrodelno XXL pobarvanko.

lidl carobni dan 3

Vsak mladi ustvarjalec, ki bo sodeloval pri ustvarjanju pobarvanke, bo prejel štampiljko Zdravka Lidla za opravljeno nalogo ter s podpisom pod umetnino doniral 1 EUR Zvezi prijateljev mladine Slovenije, ki bo prejela prehrambene izdelke v protivrednosti zbranega denarja. XXL pobarvanka bo merila kar 32 kvadratnih metrov, tako da bo imel vsak ustvarjalni malček dovolj prostora, da si izbere svoj motiv in z barvanjem pomaga k ustvarjanju boljšega sveta.

lidl carobni dan

Arboretum Volčji Potok pa vam ponuja tudi posebno ugodnost za družine. Za ceno ene odrasle vstopnice lahko v park vstopi vsa družina (dva odrasla in otroci do 15. leta) in v njem ste lahko cel dan. Seveda pa je za to potrebna predprijava na www.carobnidan.si.

lidl carobni dan 4

Pridite na letošnji Čarobni dan z Lidlom, na katerem se obeta zvrhana mera aktivnosti, odlične glasbe, razigranosti in še pa še dobre volje! Vabljeni v Arboretum Volčji Potok na Čarobni dan kot ga še ni bilo, da bo prehod v novo šolsko leto nepozaben!

Mnogo več najdete na spletni strani: www.carobnidan.si

Članki iz rubrike