Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 29.08.2017 20:36:14

Najbolj bizaren razlog, zaradi katerega sta se stepla navijača - istega moštva (video)

Navijaške strasti lahko včasih zavrejo tudi v trenutkih, ko tega ne bi nihče pričakoval. Dogodek med polčasom tekme v Nottinghamu je prav bizaren, po svoje pa tudi zabaven.

Domači Nottingham Forest je v petem krogu angleške druge lige oziroma tamkajšnjega Championshipa gostil še neporaženi Leeds in v derbiju kroga izgubil z 0:2. Po prvih 45 minutah je domača ekipa zaostajala za zadetek in morda so bili tudi zaradi tega nekateri domači privrženci živčni, razburjeni in tudi lačni.


Pred prodajalno hrane in pijače na stadionu se je vila dolga vrsta in ko sta domača navijača skoraj eden ob drugem prišla do prodajalke in si zaželela kos slastne pite, sta ugotovila, da je ostal le še en kos. Pa se je začelo pregovarjanje, kdo ga bo dobil. Iz pregovarjanja je hitro nastal prepir, iz prepira kajpak pretep.

Za vse ostalo je škoda besed, video posnetek je več kot dovolj zgovoren. In ne pozabite, stepla sta se zaradi kosa pite. Ne zaradi drugačnih navijaških prepričanj, ne zaradi piva, ne zaradi dekleta, ne zaradi česarkoli drugega. Stepla sta se zaradi kosa pite. Lakota je hudič ...

Članki iz rubrike