Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
0 18.08.2017 10:41:33

Boštjan Nachbar pretresen po terorističnem napadu: Ob tem umre tudi del tebe

Boštjan Nachbar
Grega Wernig
Tudi športni svet je po včerajšnjih terorističnih napadih v Španiji stopil skupaj in družno obsodil napade ter izrazili solidarnost z Barcelono, žrtvami in njihovimi bližnjimi. Katalonski nogometni velikan Barcelona je sporočil, da je "izjemno užaloščen" ob tragediji, tudi njegov tekmec na terenu Real Madrid se je takoj odzval in izrazil podporo.

Med pretresenimi in užaloščenimi so tudi slovenski športniki, ki so se oglasili v podporo mestu in njegovim prebivalcem. Med njimi je zvezdnik Reala košarkar Luka Dončić, rokometaš Barcelone Jure Dolenec je ob podpori zapisal: "Ustavimo norost."

Čustveno se je odzval tudi nekdanji zvezdnik slovenske košarkarske reprezentance in Barcelone Boštjan Nachbar, ki je v katalonskem jeziku zapisal: "Barcelona, vedno s teboj!!!!" Dodal je, da se zaveda, da tovrstni tviti ne pomagajo nikomur. "Vendar, ko nekoč ŽIVIŠ v mestu, ki ga LJUBIŠ, in se zgodi takšna tragedija, ob tem umre tudi del tebe. Vse, kar lahko rečem, je, da bo imela Barcelona in njeni ljudje vedno mojo ljubezen in podporo. VEDNO S TEBOJ!" je še zapisal Nachbar.

Članki iz rubrike