Mobilna verzija
ue
ue

Ups, kaj pa je to, BBC? Med športnimi poročili gledalci lahko videli še nekaj drugega! Pikantnega! (video)

Youtube

Dogaja se tudi pri največjih. Britanski nacionalni televizijski postaji se je med predvajanjem športnih poročil zgodil neljub pripetljaj.

Voditeljica je vestno poročala o zmagi angleške kriket reprezentance nad Južno Afriko, ampak marsikoga, ki je gledal poročila, je bolj kot to zanimalo nekaj drugega na ekranu.

Bolj pozorni so namreč lahko opazili, da se na enem od monitorjev v ozadju, ki kaže sliko iz redakcije, prikazuje film. Ampak ne kakršenkoli. Ženska se je slačila in zapeljevala moškega ... Golota na britanski "nacionalki"!?

Eden od zaposlenih je očitno potreboval premor, si dal slušalke na ušesa in si zavrtel film. Ni še jasno, ali je šlo za navaden film s tako sceno ali celo za "film za odrasle", vsekakor pa je moški očitno pozabil, da se na televiziji prikazuje tudi slika redakcije.

In danes pač nič več ne uide človeškim očem! Hitro je bil razkrit, posnetek se je zavrtel v javnosti. BBC je osramočen, pravijo, da raziskujejo primer, moški pa je verjetno že pogledal zadnji film v službi ...

Značke: bbc , novice , erotika