Mobilna verzija
Peter Poles in Tara Zupančič Odkrito.si

Druga sezona šova Zvezde plešejo: Svet bi bil ...

MaticKolenc_IndiraEkic Svet24.si

Po koncu šova našla ljubezen!

brisače Svet24.si

Zdravju nevarni mikrobi na brisačah

gosposvetska cesta_prenova Svet24.si

Slaba novica za voznike: zaprta tudi Dalmatinova

2016-Spelman2 Najstnica.si

Modni kosi, ki jih moraš imeti v omari

alenka tetickovic Njena.si

Bolezen: Alenka Tetičkovič se počasi pobira

branko duric duro Njena.si

Kaj je počel Đuro z energično svetlolasko?

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo

Nogometni legendi v največji stavi tega poletja

Svet govori univerzalni jezik – šport, ki nas povezuje in navdaja z občutkom ekipnega duha. Tudi Laško, kot velik podpornik številnih športnih klubov v Sloveniji, to poletje na prav poseben način povezuje ljubitelje nogometa (in piva, seveda).

Skupaj z dvema velikima nogometnima legendama dokazuje, da šport združuje in lahko tudi vodi do zanimivih izzivov. Sebastjan Cimirotić in Marcos Tavares se tako v največji stavi tega poletja za steklenico Laškega merita s pomočjo tistega, kar poznata najbolje – s ciljanjem nogometne žoge v najrazličnejših situacijah. Tako sta dosedaj profesionalno zadela gol z zavezanimi očmi, preigrala celotno ekipo RK Celje Pivovarne Laško in z brco zadela trojko s sredine košarkarskega igrišča. Stanje na stavnici je vseskozi zelo vroče, prav tako kot bližajoči se finalni obračun Laško Stave, ki se bo odvil septembra.

Stava_košarka_2


"Nogomet je moja strast in ko gre za zabijanje golov, z veseljem stavim za steklenico hladnega Laškega. Vesel sem, da je Laško z letošnjo kampanjo povezal vse ljubitelje nogometa in nama s Tavaresom popestril poletje z zabavnimi izzivi," je o največji stavi tega poletja razkril legendarni Cimirotić.


"Seba je odličen nasprotnik, moram priznati, saj sem mislil, da ga bom v ciljanju golov zagotovo premagal. Na snemanjih sva res uživala in se prepustila strasti do nogometa. V finalnem obračunu pa se bo pokazalo, kdo bo na koncu zasluženo osvojil Laško. Boljše nagrade v tem vročem poletju res ni!" je z velikim nasmeškom na obrazu še dodal Tavares.

Stava_košarka_3


Za koga pa navijate vi? Na svojega favorita lahko pred vročim finalom stavite na stava.si. Če boste napovedali pravilno, vas čaka eden izmed 1100 zabojev Laškega! Pred tem pa mora vaša stava šteti za zaboj, kar določi virtualna steklenica Laškega – in zavrtite jo lahko prav vsako uro.


In na koga stavite vi?