zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

ue
ue
0 05.08.2016 11:45:57

Hervisovih pet

Poletje je vesel čas v letu, ki nam prinaša vroče mesece polne dolgih sončnih dni, počitnic ob morju, športov v naravi in obilo zabave s prijatelji ter družino. Da je zabava popolna, nam poleg dobre družbe lahko pomagajo razni pripomočki in oprema.

Hervis kot največji ponudnik športne opreme pri nas predstavlja 5 izdelkov, ki jih to poletje enostavno morate imeti, tudi zaradi trenutnih izjemno ugodnih cen ob koncu poletnih razprodaj. Če ste to poletje v iskanju zabavne aktivnosti na vodi, potem je odlična izbira prodajni hit letošnjega poletja - Stand Up Paddleboarding ali na kratko supanje, svetujejo v Hervisu. S 6-delnim sup setom Aqua Marina iz Hervisa boste poskrbeli za odlično vadbo celega telesa, pri tem pa se sami ali v družbi še odlično zabavali. Za tiste, ki imate raje zabavo na kopnem, pa Hervis priporoča drug top trend letošnje sezone, to je električna rolka ali 'hoverboard' X-plorer, s katero boste lebdeli nad zemljo in izkusili prave futuristične užitke. Na njej lahko preživite ure zabavnih trenutkov ali pa se preprosto zapeljete na pijačo v bližnji lokal. Ko govorimo o poletni zabavi, pa v njej seveda najbolj uživajo otroci, ki jim še posebej užitkov ob morju ni nikoli dovolj. Za svoje malčke izberite masko X-Fact in plavutke Aqualung iz Hervisa, ki si ju otroci samo nataknejo pa so že pravi morski raziskovalci. Da se hoja po skalnati plaži ali morskem dnu polnem ježkov ne bo končala z jokom, pa obujte vašemu malčku še vodne copate Aqualung. Zabavni pripomočki iz Hervisa za vse starosti bodo poskrbeli, da bo preostanek vašega poletja ekstra zabaven in nepozaben.

Hervis vodni sandali

POLETNA VODNA ZABAVA
Čas poletnih počitnic je pravi raj za otroke, saj lahko vsak dan brezskrbno preživljajo med igro na prostem in se odpravijo na morje, kjer v vodi srečno čofotajo. Z masko na očeh in plavutkah na nogah bodo lahko raziskovali morsko dno in se bodo počutili kot povodni možje ali morske deklice. Hervis priporoča kakovostno masko z dvojnimi stekli ter dihalko X-Fact sončne rumene barve in modre plavutke Aqualung, s katerimi bodo malčki v vodi hitri kot riba. Če boste z družino uživali na plaži z velikimi kamni ali bo v plitvini veliko ježkov, potem je najbolj varno in za otroka udobno, če mu nataknete vodne copate. Z vodnimi copati različnih barv Aqualung iz Hervisa se bodo malčki po plaži lahko brezskrbno gibali in cel dan uživali v vodnih radostih. Če bodo otroci veseli, bo srečna tudi vsa družina, skupni trenutki pa nepozabni. 

Hervis_AQUAMARINA_SUP

SUPANJE JE HIT POLETJA
Najzabavnejša aktivnost na vodi to poletje je gotovo Stand Up Paddleboarding. Tako imenovano supanje je sproščujoča aktivnost na vodi in odlična vadba za oblikovanje celotnega telesa, saj pri njej stojimo na veliki stabilni sup deski in veslamo, pri tem pa mišice celega telesa skrbijo za ravnotežje. Pri supanju ni omejitev, saj lahko supamo s prijatelji ali sami, na jezeru, reki ali morju, tako mirnem kot na valovitem, ob čemer boste občutili malo več adrenalina. Ta hit poletja sedaj ponujajo tudi v Hervisu in to po odlični ceni. 6-delni Set Sup Breeze znamke Aqua Marina iz Hervisa vsebuje vse, kar potrebujete za zabaven dan na vodi: napihljiv SUP Breeze, veslo, tlačilko, torbo, set za popravilo in smernike oziroma plavuti. Potrebujete le še kopalke ter dobro zaščito pred soncem in že ste nared, da vam dan splava po vodi na najboljši možen način.

Hervis, XPLORER X-Board

ROLKA PRIHODNOSTI
Pametni skuter ali električna rolka je v zadnjem letu najbolj priljubljeno prevozno sredstvo prihodnosti, ki ga lahko v vedno večjem številu opazimo na urbanih mestnih ulicah. Ta inovativna električna rolka nove generacije je namenjena osebnemu transportu ali zgolj zabavi in sprostitvi, odslej pa jo lahko kupite tudi v Hervisu, največjem ponudniku športne opreme v Sloveniji. Električna rolka Board City 6 znamke X-PLORER iz Hervisa je ekološko in naravi prijazno vozilo, ki se upravlja zgolj z nagibom telesa, voziti pa se jo lahko nauči vsak v le nekaj minutah. Vgrajeno ima premium Samsung Li-ionsko baterijo, moč motorja je 2 x 350 W, z enim polnjenjem pa lahko prevozite 15 – 20 km. Na voljo je v klasični črni in trendi beli barvi, zraven pa dobite tudi daljinski upravljalec. S hitrostjo do 10 km/h boste hitreje na cilju in tako z njo prihranili dragocen čas, hkrati pa se boste naučili novih spretnosti ter se ob tem neizmerno zabavali.

Več informacij na Hervis in na Facebook strani.



Cene izdelkov:
X-FACT, HIVA M, Otroški set za potapljanje: 7,99 EUR
AQUALUNG, LISBONA JR/BEACHWALKER, Otroški vodni copati: 7,99 EUR
AQUALUNG, DOLPHIN, Otroške plavutke // velikosti 28-35: 9,99 EUR
AQUA MARINA, SET SUP BREEZE, Napihljiv sup set: 599,99 -33% 399,99 EUR
X-PLORER, BOARD CITY 6, Električna rolka: 499,99 -30% = 349,99 EUR

Značke: hervis, supanje, rolka

Članki iz rubrike