1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

ku
ku
1 08.04.2024 12:01:27

Iskrilo se je! Kaj se je dogajalo med trenerjem Houstona in Luko Dončićem? Slovenski zvezdnik po tekmi razkril, da ...

Profimedia
Zanimivo dogajanje na obračunu Houstona in Dallasa.

Teksaški derbi, ki se je začel v nedeljo ob 21.30 po slovenskem času, se je zavlekel pozno v noč, a tistim, ki so ostali budni, na koncu ni bilo niti malo žal. Dallas je namreč po odlični končnici, v kateri je nadoknadil velikih 22 točk zaostanka in ob kančku sreče v dramatičnem slogu prišel do izenačenja, podaljškov in na koncu do velike zmage. Ta ni pomembna le zaradi stanja na lestvici, temveč tudi za samozavest celotne ekipe pred začetkom končnice. 

Med tekmo pa je prišlo tudi do iskric med trenerjem Houstona in Luko Dončićem, ki sta se med tekmo nič kaj prijazno pogovarjala. Ko so ameriški novinarji Dončića vprašali, kaj se je dogajalo med njima, je slovenski zvezdnik razkril: "Na prvi tekmi na gostovanju v Houstonu mi je ves čas nekaj govoril, zato sem zdaj govoril nazaj. Kaj sem mu rekel? Hočete, da dobim kazen? Nisva imela nobenega pogovora." Udoka pa je na novinarski konferenci le odgovoril, da ne razume slovensko ni ne ve, kaj mu je rekel Luka. 

Dallas do konca rednega dela čakajo še štiri tekme: v noči na sredo bodo gostovali pri ekipi Charlotte Hornets (13. mesto na vzhodu), v noči na četrtek bodo gostovali še pri Miamiju (8. mesto na vzhodu), v noči na soboto bodo doma igrali proti najslabši ekipi lige Detroitu, redni del pa bodo končali v nedeljo ob 21.30 po slovenskem času na gostovanju pri vroči Oklahomi (3. mesto na zahodu).

Značke: luka-dončić, udoka

Članki iz rubrike