stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ku
ku
6 07.02.2024 05:50:34

Zamaskirani Luka je z drugega planeta! Glejte, kaj je Dončić delal kljub težavam s poškodbo! (video)

Profimedia
Košarkarji Dallasa so gostovali pri Brooklynu.

Dva dni. Dve gostovanju. Dve zmagi. Takšen je izkupiček Dallasa po tekmi z Brooklynom, ki je spet vnesla nekaj optimizma med navijače in tudi košarkarje Teksašanov. Luka Dončić je imel tokrat tudi pomoč slovenskih navijačev, ki so v lepem številu prišli na newyorški tekmi z Brooklynom in nato še z New York Knicks.


A vse do začetka tekme ni bilo jasno, ali bo Dončić sploh stopil na parket, saj je bilo v poročilu poškodb zapisano, da je vprašljiv zaradi težav z nosom. Na ogrevanje je Dončić prišel z masko za zaščito in jo kar nekaj časa preizkušal, da se je navadil, nato pa se je vendarle odločil, da bo zaigral. Na koncu je Dončić tekmo, ki jo je Dallas dobil a 119:107, končal s 35 točkami, kar 18 skoki in 9 asistencami. Blestel je tudi Kyrie Irving, ki je prvič po odhodu gostoval pri nekdanjemu klubu in dosegel kar 36 točk.

Ekipi sta tekmo začeli izenačeno, konec prve četrtine pa je bil že povsem v znamenju Dallasa, ki je po prvi četrtini vodil z 31:24. Prednost gostov je le še naraščala, za piko na i prvemu polčasu pa je s svojo značilno step back trojko poskrbel Luka Dončić in Dallas povedel v vodstvo 65:47. Čeprav je Dallas v drugem polčasu vodil že za 23 točk, so domačini poskušali poskrbeti za preobrat, to jim je delno tudi uspelo z zmanjšanjem zaostanka na 9 točk. Toda nato je Dončić dosegel 2 trojki zapored. Tudi v zadnji četrtini se je Brooklyn še vrnil v igro s 6 točkami zaostanka, a tokrat je bil Irving tisti, ki je dvakrat zapored zadel trojko, kar je pomenilo konec upanja za Brooklyn.

Značke: luka-dončić, dallas

Članki iz rubrike