franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ku
ku
17 04.02.2024 08:01:40

Slišal je pok! Dončićevo pojasnilo po tisti grozljivki v prvi četrtini vse prej kot pomirjujoče!

Profimedia
Luka Dončić se je po tekmi odsotnosti vrnil v tekmovalni pogon, a že takoj po vrnitvi poskrbel za preplah med navijači.

Slovenski košarkarski zvezdnik je v ligi NBA izpustil eno tekmo zaradi poškodbe gležnja, na tekmi z Milwaukeejem pa odigral več kot 40 minut ter v tem času dosegel 40 točk, 11 asistenc in devet skokov. Njegov izkupiček pa tokrat ni bil dovolj za zmago. Boljši so bili Milwaukee Bucks, ki so Dallas premagali s 129:117.

Dončić je vodil Dallas, pri katerem še vedno manjka Kyrie Irving, ki je zaradi poškodbe palca izpustil že šesto zaporedno tekmo. V prvi četrtini je za kratek čas odšel v slačilnico, potem ko se je z že tako načetim desnim gležnjem zapletel z Antetokounmpom v boju za izgubljeno žogo.


Slovenec se je vrnil in pomagal domači zasedbi, da je prvo četrtino končala z izidom 44:20. Teksašani so v drugi četrtini povedli z 49:24. V nadaljevanju pa Dallas ni zdržal ritma, ki so ga narekovali gostje iz Milwaukeeja.

Po tekmi je Slovenec stopil pred sedmo silo, novinarje pa je kakopak zanimalo, kaj se je zgodilo v prvi četrtini. "Da, to je isti gleženj. Zdaj je v redu, slišal pa sem pok. Zdaj je kar močan, če bi se to zgodilo lani, ne bi bilo dobro. Ampak letos delam skoraj vsak dan s tem gležnjem, je kar v redu," je po tisti neprijetni poškodbi, ob kateri je marsikateremu navijaču zastal dih, dejal Dončić.

Vsekakor pa bo več jasnega v nedeljo, ko se bo stanje ohladilo, pod drobnogled pa ga bodo vzeli klubski zdravniki, ki bodo dali tudi končno oceno o tem, v kakšnem stanju je njegov gleženj. Dallas naslednja tekma čaka v noči na torek, ko bo igral pri Philadelphia 76ers.

Značke: dončić, dallas

Članki iz rubrike