stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ku
ku
0 04.02.2024 05:48:02

Dončić se je vrnil, Dallas visoko vodil, to kar pa se je zgodilo v končnici, pa močno skrbi! (video)

Profimedia
Luka Dončić se je vrnil na parket po težavah z gležnjem.

Navijači Dallasa se niso razveselili le dejstva, da se je Luka Dončić vrnil v ekipo, temveč tudi sanjskega začetka tekme z Milwaukeejem. Domačini so v American Airlines centru vodili že s 25 točkami razlike, na koncu pa izgubili s 117:129.

Do popolnega razpada sistema je prišlo v drugem polčasu, v katerem so gostje povsem prevladovali. Pomagalo ni niti Dončićevih 40 točk, 9 skokov in 11 asistenc, pri tem pa velja dodati tudi, da je Luka izgubil kar 9 žog. Blestel pa je kdo drug kot Giannis Antetokounmpo z 48 točkami. To je bila prva zmaga za Doca Riversa, odkar je prevzel Milwaukee.


Dallas, ki je blestel v prvem polčasu, je v nadaljevanju delal nekaj nerazumljivih napak. Medtem, ko sta bila Antetokounmpo in Lillard izjemno natančna za Milwaukee, je Dallas na primer grešil nemogoče, med drugim dve zabijanji, preveč je bilo izgubljenih žog, da bi lahko domačini držali korak z razpoloženimi tekmeci.

Ko je bil dobri dve minuti pred koncem prvega polčasa izid 65:45 v korist Dallasa, so navijači že razmišljali o sanjskem razpletu. A že do polčasa je Milwaukee odgovoril z delnim izidom 15:0. V tretji četrtini je ob razpoloženem Maxiju Kleberju Dallas še vodil, nato pa so gostje prevzeli vajeti v svoje roke. Pri 101:103 je imel Dallas možnost za preobrat, a je bilo po delnem izidu gostov 8:0 vsega konec za domačine.

Za Dallas še vedno ni zaigral Kyrie Irving, prav tako sta manjkala Dante Exum in Dereck Lively, ki mora na operacijo nosu. Naslednja tekma za Dallas bo v noči na ponedeljek s Philadeplhijo, ki zaradi poškodbe pogreša prvega kandidata za MVP, Joela Embiida.

Značke: luka-dončić, dallas

Članki iz rubrike