Mobilna verzija
šarac Odkrito.si

Miki Šarac in skrivnostna svetlolaska

drascek2 Svet24.si

Nuška Drašček: Moj mož kakšne velike izbire nima

horoskop Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 19. februarja

denar, pokojnine Svet24.si

Konec varčevalnih ukrepov za pokojnine

How-do-you-wax-your-legs Najstnica.si

Britje ali depilacija?

Artur Štern Njena.si

Artur Štern se vrača!

neslihan 9 Njena.si

Lepi Burak ogroža njen zakon

ku
ku

Po DONČIĆU je rojena nova zvezda! Pri madridskem Realu so OSUPNILI pri tej MOJSTRSKI akciji SLOVENSKEGA supertalenta! (video)

Profimedia

Ne le Luka Dončić in Anthony Randolph, ki sta za Slovenijo osvojila zlato kolajno na zadnjem evropskem prvenstvu, v dresu madridskega Reala navdušuje tudi mladi nadobudni košarkar Dan Duščak.

Ljubiteljem slovenske košarke je priimek Duščak še kako znan, Slavko je namreč nekdanji odličen slovenski košarkar, ki je med svojo igralsko kariero nosil dres številnih slovenskih klubov, po končani igralski karieri pa se preizkuša v trenerski vlogi.

dan duscak

Po njegovi poti stopa tudi eden od petih otrok - Dan. Ta se je lansko leto po vzoru Luke Dončića odločil za odhod v tujino, kjer so ga odprtih rok sprejeli pri madridskem Realu, trenutno je član njihove kadetske ekipe. Na zadnjem turnirju mlajše selekcije galaktikov pa je Duščak poskrbel za potezo, o kateri so se razpisali tudi Španci, saj je petnajstletni košarkar dosegel asistenco, ki se je ne bi sramovali niti zvezdniki članske ekipe!

Videoposnetek si lahko ogledate tudi TUKAJ