franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
2 05.10.2017 12:56:29

Uau, kaj je naredil veliki junak SLOVENIJE in MIAMIJA! Stopili se boste ob nasmehih, ki jih je na otroške obraze narisal Dragić!

Profimedia
Goran Dragić je še enkrat več navdušil Američane. Tokrat pa niso bile njegove poteze na parketu tiste, temveč njegova osebnost.

Goran Dragić bo tudi v prihajajoči sezoni eden od motorjev ekipe Miamija, pričakovanja in apetiti so po osvojeni zlati kolajni s Slovenijo zrasla tudi čez lužo. Kapetan slovenske izbrane vrste je že na prvih pripravljalnih tekmah navdušil z nekaj odličnimi potezami, takšnimi, s katerimi je pred tedni začaral Slovenijo in celotno Evropo.

Toda 'Dragon' ne navdušuje le na igrišču, temveč je v prvi vrsti izjemen človek. To je še enkrat več dokazal tudi na zadnjem druženju z najmlajšimi navijači Miamija ob praznovanju meseca hispanske dediščine. Kar 70-odstotkov mesta Miami namreč sestavlja prav hispanska populacija, zato je ta dogodek zelo pomemben tudi v klubu. Dragić je z najmlajšimi navijači igral biljard, se učil osnov španščine in jim predvsem polepšal dan. "Izjemno lepo sem sem imel," je ob zelo prisrčni fotografiji zapisal Dragić, velik košarkar in še večji človek.

dragic hispanic
Instagram / Goran Dragić

Značke: goran-dragić, miami

Članki iz rubrike