stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ku
ku
3 27.09.2023 18:12:47

Kot strela z jasnega, šok! Veliki slovenski biser čez noč prekinil kariero! Tu so podrobnosti!

alesfevzer.com
Tega ni pričakoval nihče.

Pri komaj 26 letih je kariero prekinil nekdanji veliki up slovenske košarke, še nedolgo tega evroligaški igralec Bayerna Žan Mark Šiško, je sporočil njegov klub Rio Breogan, kamor se je Slovenec odpravil obudit kariero. Pa jo je nenadoma zaključil …

“Šisko je klub obvestil o svoji odločitvi, da prekine kariero iz osebnih razlogov. To je na novinarski konferenci sporočil generalni direktor Tito Díaz, ki je igralcu zaželel vse najboljše v osebni in poklicni prihodnosti ter zahteval maksimalno spoštovanje odločitve in igralčeve zasebnosti,” so zapisali na klubski spletni strani, kjer se je oglasil tudi Žan Mark Šiško: “Potem ko sem nekaj časa poskušal svojo kariero po letu odsotnosti vrniti na pravo pot, stvari niso šle tako, kot sem pričakoval in načrtoval, zato sem moral sprejeti težko odločitev, da prekinem svojo košarkarsko kariero in odprem novo poglavje v mojem življenju. Rad bi se zahvalil vsem v klubu za vso podporo in priložnost, ki so mi jo dali. Prav tako bi se rad zahvalil vsem oboževalcem za ljubezen in podporo, ki so mi jo izkazali v tem kratkem času. V prihodnosti vam želim vse dobro!”

Šiško je v svoji karieri sicer igral tudi za Cibono, Ilirijo, Koper Primorsko. Veliko vprašanje pa je, če bo v prihodnosti še dodal kak klub v svoj košarkarski življenjepis.

Članki iz rubrike