zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

ku
ku
0 03.09.2023 15:56:05

Kako reagirati na nasprotnikovo 'pretepanje' in provokacije?! Dragić z legendarnim odgovorom!

Profimedia
V taboru Slovenije je bilo kar nekaj razočaranja po visokem porazu z Nemčijo.

Pred mikrofone slovenskih medijev je po visokem porazu z 71:100 proti Nemčiji stopil tudi Zoran Dragić, ki ni skrival razočaranja, a hkrati z optimizmom zre v prihodnost in na tekme na Filipinih. "Po odlični prvi četrtini je naša koncentracija padla, Nemci so začeli zadevati, mi pa smo se začeli preveč obremenjevati z drugimi stvarmi," je Dragić iskal vzroke za poraz. 

Ali mlajšega od bratov Dragić ta tekma z Nemci skrbi? "Mi smo se že uvrstili v četrtfinale. Seveda smo želeli tudi proti Nemčiji zmagati, toda enostavno ni šli. V tretji četrtini smo opravili tudi nekaj menjav, da ne bi prišlo do poškodb. Nemci so bili tokrat enostavno premočni in preveč vroči." Razkril je, da je najbolj razočaran zaradi dejstva, kako je Slovenija to tekmo izgubila in ne zaradi poraza samega. "Čim manj se moramo ukvarjati s sodniki in biti moramo mirnejši. Upam, da se nam takšna tekma ne bo več ponovila v četrtfinalu," je še dodal. 

Razkril je tudi, o čem so se igralci in strokovni štab pogovarjali po koncu tekme. "Tekma je bila 'gotova' že deset minut pred koncem tekme. Zdaj smo že osredotočeni na naslednjo tekmo, ki bo čez dva dni." Na vprašanje, kako doseči, da jim grobost nasprotnika ne pride v glavo, pa je Dragić postregel z zanimivim odgovorom: "Tepst jih moramo nazaj, to je to!"

Članki iz rubrike