nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

ue
ue
1 17.02.2021 08:38:18

ZAKAJ NI v slovenski reprezentanci Jordana Morgana? Ga selektor ni hotel, je zavrnil nastop? TULE je odgovor!

alesfevzer.com
Slovenske košarkarje čakata še zadnji dve tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo.

V Ukrajini bosta njihovi tekmici Madžarska v četrtek in gostiteljica v soboto. Do jutrišnje tekme so v načrtu štirje treningi, časa za pripravo ni ravno veliko. "Tudi zato smo želeli sestaviti zelo podobno ekipo kot novembra. Verjamem v kontinuiteto, in če je ekipa podobna, lahko tisto, kar moramo, naredimo v tem zelo omejenem času. Zelo pomembno je bilo, da se zberemo v taki sestavi kot novembra. Odziv je bil dober, igralci so prišli motivirani in pripravljeni na nove izzive," je sporočil selektor Sekulić.


No, povsem taka kot novembra sestava vseeno ni, predvsem v Ukrajini manjka Jordan Morgan, tam ni niti Matica Rebca. Za slednjega vemo, da je nedavno menjal klub, prestopil je v Ravenno, in ker se v italijanski drugi ligi tekmovanje ne prekinja, je bil v dogovoru s selektorjem oproščen prihoda na reprezentančno akcijo. Kaj pa Morgan?

Ruski Uniks, katerega član je, v tem času ne igra tekem, naturalizirani Američan ni poškodovan, ni pozitiven, a ga vseeno ni v izbrani vrsti. "Že novembra so v Uniksu nanj zelo pritiskali, da bi ostal v klubu, enako je bilo zdaj, morda je bil pritisk še večji. Na koncu smo se odločili, da damo priložnost drugim igralcem," je pojasnil Sekulić, ki je bil z Morganom ves čas v stiku. "Izrazil je željo, da pride, a pomisleki zaradi pritiska kluba so bili veliki. V zadnjem trenutku smo se odločili, da bomo izkoristili to situacijo v ta namen, da damo priložnost drugim."

Članki iz rubrike