Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Šepet metulja, premiera (4) Njena.si

Kakšno vlogo ima v seriji Skrito v raju Alex ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
1 20.09.2017 11:21:33

TAKO, KOT ZNA LE OČE! Cela Slovenija NORI zaradi Luke Dončića, Saša pa skrajno resno OPOZARJA: Videli bomo, če ...

M24.si
Poleg košarkarjev in strokovnega vodstva reprezentance je bil eden od največjih zvezdnikov minulega evropskega prvenstva brez trohice dvoma Saša Dončić.

Trener Ilirije, nekdanji slovenski reprezentant in oče enega od prvih zvezdnikov Luke Dončića je blestel s svojim domiselnimi izjavami, svojimi šalami, s katerimi je popestril dogajanje ob parketu. 

Toda veliko bolj realen, oziroma veliko bolj strog pa je bil, ko je beseda nanesla na njegovega sina. Po tekmi s Španijo, ko sta Luki do trojnega dvojčka zmanjkali 2 podaji, so bile prve besede njegovega očeta te, da bi se lahko v zadnjih dveh minutah tekme bolj potrudil za to, da bi po Toniju Kukoču postal prvi košarkar, ki bi mu to uspelo na evropskih prvenstvih. 

Tudi po koncu prvenstva, ko se je Luka okitil z zlato kolajno pri svojih osemnajstih letih, je Saša umiril evforijo. "Bomo videli, če se je res dokončno afirmiral. To bo pokazala nova sezona. Počasi. Na tem prvenstvu je bil dober, a prihaja nova sezona, vse bo novo in bomo videli. Dovolj je star, da ve, da je danes žurka, jutri pa je nov dan. Na vrsto prihajajo nova dokazovanja, novi treningi. Te stvari ima razčiščene" je za Žurnal24 povedal Saša Dončić. 

Članki iz rubrike