zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

ku
ku
22 18.09.2017 19:40:05

GORAN DRAGIĆ in LUKA DONČIĆ SRBA?! Legendarni srbski filmski igralec 'UBIL' VSE, ki trdijo, da sta slovenska junaka Srba!

fiba
Srbski navijači se tolažijo s tem, da je Srbija v bistvu izgubila proti Srbiji in poudarjajo, da je slovenski selektor Srb in da imata najboljša slovenska košarkarja Goran Dragić in Luka Dončić srbske korenine.

Praktično ni bilo srbskega medija, ki po koncu Eurobasketa ni omenjal dejstva, da je slovenski selektor Igor Kokoškov Srb. Ob tem so srbski mediji poudarjali tudi, da imata najboljša slovenska košarkarja Goran Dragić in Luka Dončić srbske korenine. Srbski navijači so se tako šalili, da Srbija v bistvu sploh ni izgubila proti Sloveniji, pač pa proti Srbiji! 

Na vse takšne trditve pa se je odzval legendarni srbski filmski igralec Nikola Kojo, ki je blestel v seriji Žikina dinastija, filmih Mi nismo angeli, Lepe vasi lepo gorijo, Rane in še in še bi lahko naštevali. Filmskemu igralcu gre pošteno na živce dejstvo, kako njegovi sonarodnjaki poudarjajo Dončićeve in Dragićeve korenine, zato se je odločil, da na twitterju objavi svoje razmišljanje ob fotografiji, na kateri je najboljša peterka Eurobasketa (Goran Dragić, Luka Dončić, Bogdan Bogdanović, Aleksej Šved in Pau Gasol). 

059mv
Marko Vavpetič
"Šved je ustvari Aleksa i živeo je u ŠveCku, a za braću Gasol se zna da su Pavle i Marko iz okoline Uba, tako da..." se v originalu glasi njegov zapis, v prevodu pa nekako "Šved je v resnici Aleksa in je živel v ŠveCku (norčevanje iz južnosrbskih narečij, ki na tak način izgovarjajo Švedsko op. p.), za brata Gasol pa se ve, da sta Pavle in Marko iz okolice Uba, tako da ..." 

Kojo, ki je znan kot človek, ki ne trpi nacionalizma, je torej s to sarkastično objavo dal vedeti, kaj si misli o Goranu Dragiću in Luki Dončiću. Da sta Slovenca ...

Članki iz rubrike