evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

ku
ku
10 17.09.2017 23:17:03

CAAAAAR! Veliki finale v slogu GOLEGA SAŠE DONČIĆA! Česa takega še niste videli! Poteza, ki je nasmejala VES SVET! (foto)

Saša Dončič in njegov sin Luka.
Slovenija je evropski prvak v košarki! Slavje je nepopisno! Za fantastično potezo pa sta poskrbela tudi Saša Dončić in Saša Zagorac!

Nekaj je bilo v zvezdah. Slovenija na letošnjem Eurobasketu pač ni mogla izgubiti. Ne zaradi fantastičnih košarkarjev, ne zaradi fenomenalnega vzdušja, ki je vladalo v reprezentanci! Kako pozitivna klima se je ustvarila, pa najboljše govori dogodek po koncu dvoboja. 

Slovenski košarkarji so eden za drugim dajali izjave, v katerih so opisovali občutke, ki se v bistvu ne dajo opisati. Nato pa je na sceno stopil on! Najbolj izkušeni, najstarejši med vsemi! Saša Zagorac je s svojo potezo po koncu dvoboja navdušil! Prišel je pred kamero in k sebi poklical Sašo Dončića! Čas za plačilo! Čas za izpolnitev stave! "Sedemnajst dni te že gledam v isti srajci! Sedemnajst dni!" je Zagorac zafrkaval očeta Luke Dončića in mu strgal srajco. Z nasmeškom na obrazu obeh glavnih akterjev.

doncic zagorac

Članki iz rubrike