pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

ku
ku
7 14.09.2017 15:35:47

Kakšne SCENE! Španski košarkar 'vdrl' na slovenski trening: TALE zbadljivka v SRBŠČINI, in TE 'grožnje' Dončiću v španščini (video)

Fiba
Napetost pred obračunom Slovenije in Španije za finale evropskega prvenstva v košarki narašča.

Danes od 20.30 velika rivala, velika sovražnika v lovu na finale evropskega prvenstva, v prostem času pa sta Luka Dončić in Willy Hernangomez velika prijatelja. Mladi slovenski zvezdnik in njegov nekdanji soigralec pri Realu veliko prijateljstvo ohranjata še danes, čeprav se je Hernangomez preselil v NBA, natančneje k ekipi New York Knicks. In svoje 'romance', kot so jo poimenovali Španci, nista skrivala niti med evropskim prvenstvom.

doncic hernangomez

Nazadnje sta se srečala na današnjem dopoldanskem treningu, torej na dan vročega polfinala, prave košarkarske poslastice. Slovenski košarkarji, na čelu z Dončićem so metali na koš, medtem pa se je v dvorani pojavil tudi Hernangomez, ki je kar nekako udrl na slovenski trening in Dončića kar v srbščini poklical z: "Luki, glavonja!" Na prvi pogled zmerljivka, kar to v srbščini nedvomno je lahko, toda v tem primeru gotovo predvsem šaljivo, ljubkovalno. 

Ko je Dončić stopil do njega ob rob igrišča, mu je španski prijatelj v šali po špansko dejal: "Si pripravljen, da dobiš po pi*ki!? Povej mi, kje te boli, da te bom," je še dodal in ga začel grabiti za roko. Nastal je ta edinstven posnetek "grožnje", na katero se Luka ni odzval, medtem ko bo to skoraj zanesljivo storil na igrišču. 

Če vam videoposnetka ne prikaže, si ga lahko ogledate TUKAJ.

Članki iz rubrike