pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

ku
ku
17 14.09.2017 13:04:05

Čista NORCA! Dončić in njegov španski prijatelj FENOMENALNO napovedala tekmo Slovenija - Španija! NORA grožnja! In NOR odgovor!

Slovenija že komaj čaka današnji večer. Ob 20.30 se bo v deželici na sončni strani Alp ustavil čas. Na sporedu je namreč polfinale. Slovenija vs. Španija! Za najboljšo možno napoved pa je poskrbel Luka Dončić!

Najboljši najstnik v svetovni košarki bo poskušal Sloveniji priigrati prvi finale v zgodovini evropskih košarkarskih prvenstev. Skupaj z Goranom Dragićem, Anthonyjem Randolphom in ostalimi bo Luka Dončić poskušal zagreniti življenje državi, v kateri si služi kruh, Španiji. 

doncic hernangomez

Zvezdnik Real Madrida bo danes izjemno motiviran, pred začetkom dvoboja pa se je s svojim dobrim prijateljem, nekdanjim soigralcem pri Realu in današnjim tekmecem Willyjem Hernangomezom spustil v izjemno simpatičen 'dvoboj' prek družabnih omrežij. Na svojem Instagram profilu je Dončić objavil fotografijo mogočnega leva in zraven zapisal #Weareready oziroma pripravljeni smo! 

luka doncic lev
Na odgovor svojega prijatelja pa ni rabil dolgo čakati. Le kakšnih 15 minut po Dončićevi objavi se je oglasil tudi Hernangomez. Objavil je fotografijo tigra, zraven pa dodal identičen zapis. #Weareready oziroma pripravljeni smo! 

willy hernangomez tiger
Obe moštvi sta torej pripravljeni na današnji spektakel, mi pa seveda upamo, da bodo v dvoboju med levi in tigri slavili kralji živali.

Značke: dončić, hernangomez

Članki iz rubrike