krokar Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, ...

trump-with-sons Svet24.si

Trump nima dovolj denarja

Boštjan Gorjup Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih ...

damjanic setinc pasek Reporter.si

Strokovni sodelavci poslanke Mojce Šetinc Pašek:...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Thomas naj bi vedel preveč Odkrito.si

Je pokojni Kingston vedel, kaj je narobe s Kate?

doncic Ekipa24.si

Uau! To je ta nora Dončićeva trojka, ki je ...

ue
ue
6 13.09.2017 07:59:00

LEGENDA VSEH LEGEND! Dragić spet NAVDUŠIL: Povem vam, kaj Dončić počne v sobi in kaj potrebujem pred Španijo!

FIBA
Izjemne poteze posameznikov, ekipni duh in velika mera poguma ter drznosti so Slovenijo popeljale v polfinale evropskega prvenstva. Ne le na parketu, tudi v izjavah je še enkrat več blestel Goran Dragić.

Po koncu tekme je pred predstavnike sedme sile prišel široko nasmejan, a videlo se je, da je vso svojo energijo skupaj s svojimi soigralci pustil na parketu. "Že dva dni sem bil bolan. Ni več moči. Ampak gremo na glavo, ni druge! Še dve tekmi, potem končam," je povedal kapetan slovenske izbrane vrste, ki si tako zelo želi svoje zadnjo veliko tekmovanje v slovenskem grbu zaključiti s kolajno. Nič ga ni vrglo s tira v tej nameri, tudi nenehne provokacije latvijskih košarkarjev, še posebej je 'blestel' Janis Timma: "To smo vedeli. Že predlani so sprovocirali Zokija. Vedeli smo, da bodo šli proti meni in Luki, ampak pripravil sem se na to in bil čisto miren." 


Zbrane novinarje v Istanbulu je navdušil in nasmejal tudi s svojo izjavo o Luki Dončiću, čudežnem dečku slovenske košarke, ki na tem prvenstvu igra kot kakšen tridesetletnik: "Zato pa je najboljši njegovega letnika. Oziroma tistega med 18 in 25 letom. Sem njegov cimer. Ne razumite me napak, ampak še vedno je otrok. Gleda risanke, nanizanko Prijatelji, ko ga postavimo na parket, pa je neverjeten. Vesel sem, da ga imamo." 

Kakšna pa so pričakovanja pred Španijo? "Je favorit, ampak v tekmo gremo brez pritiska, odigrati enako, kot smo doslej, našo igro. Zdaj potrebujem pivo, da se spočijem, potem pa spet v vojno." 




Članki iz rubrike