900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
0 22.11.2017 09:21:19

Jezerniki pred zahvalnim dnem boljši od bikov

Dvorano Staples Center, v kateri sicer domujejo tudi hokejisti Los Angeles Kings Anžeta Kopitarja, so tokrat zasedli košarkarji Los Angeles Lakers, ki so v severnoameriški ligi NBA gostili Chicago Bulls. Pri jezernikih sta se izkazala Kyle Kuzma z 22 in Kentavious Caldwell-Pope z 21 točkami in soigralce popeljala do zmage s 103:94.

V edini tekmi večera, saj je onkraj luže ta čas pripravljajo na zahvalni dan, so jezerniki sicer še šest minut pred koncem zaostajali, na koncu pa uprizorili uspešen lov na zmago. Z današnjim uspehom so se LA Lakers, ki so sicer zadnje štiri sezone ostali brez nastopa v končnici, na lestvici prebili na mesta, ki vodijo v nadaljevanje prvenstva. Medtem pa je Chicago, ki je pri dnu vzhodne konference, doživel še drugi zaporedni poraz,


Brandon Ingram je k zmagi dodal 17 točk, vsaj deset pa sta jih prispevala še Julius Randle (10) in Jordan Clarkson (12). Prvi strelec gostov je bil Denzel Valentine s 17 točkami.

Goran Dragić je imel s košarkarji Miami Heat prost večer; naslednja tekma ga čaka danes ponoči po srednjeevropskem času, ko bo vročica gostila vodilno ekipo vzhodne konference Boston Celtics.

Značke: nba, košarka

Članki iz rubrike