mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
0 23.09.2017 08:19:41

ODLIČNA ŠALA, ŠE BOLJŠA POHVALA: Ko sta se Dončić in Randolph mučila v dresu Reala, je Goran Dragić objavil sporočilo, da ...

fiba
Luka Dončić in Anthony Randolph sta spet stopila na parket.

Osem njunih točk je bilo premalo za veselje Reala, Luka Dončić in Anthony Randolph sta izgubila na svoji prvi tekmi po koncu sanjskega evropskega prvenstva v Turčiji. Madridski klub se je v polfinalu španskega superpokala pomeril s Canario in izgubil s 64:73, tekmo pa si je prek televizijskega sprejemnika ogledal tudi Goran Dragić. In ko je šlo kraljevemu klubu še kako za nohte, je navdušil s svojo objavo na svetovnem spletu. S telefonom je namreč fotografiral dogajanje na tekmi, ob tem pa zapisal, da lahko Real reši samo Igor Kokškov.

"Kliči Igorja!" je dodal in nasmejal številne svoje sledilce na družbenem omrežju, a hkrati izrekel novo imenitno pohvalo svojemu dosedanjemu selektorju, ki je z vodenjem Slovenije na Eurobasketu kakopak navdušil številne. No, Kokoškov Realu seveda ni mogel priskočiti na pomoč in Dončić (6 točk takoj po poškodbi) in Randolph (2 točki) sta z igrišča tokrat odšla poklapana.

goran dragic
vszi

Članki iz rubrike