Mobilna verzija
nusa lesar Odkrito.si

Uroš Slak je bil zanjo odlična šola

Artur 3 Svet24.si

Kaj je počel Artur Štern?

Pujsa Pepa Svet24.si

Pujsa Pepa povzroča avtizem?!

termometer, zima, sneg, mraz Svet24.si

Po sneženju bo pritisnil “ruski mraz”

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

martina ipša Njena.si

Martina Ipša divje hujša

Sylvester Stallone Njena.si

Znani igralec ogorčeno: Nisem mrtev!

ku
ku

Grdo, neokusno, sramotno: Najprej so pri Golden Statu namerno poškodovali prvega zvezdnika San Antonia, ti so želeli vrniti na enak način (video)

V finalu zahodne konference lige NBA se dogajajo zelo nešportne poteze.

Na dvoboju med Golden Statom in San Antoniem je trenutno 2:0 v zmagah za Bojevnike, toda vse bi lahko bilo drugače, če ne bi na prvi tekmi center Warriorsov Zaza Pachulia namerno podstavil nogo prvemu zvezdniku San Antonia Kawhiju Leonardu in mu tako dokončno poškodoval dodobra načeti gleženj. Do tistega trenutka so Spursi premočno vodili na gostovanju pri Golden Statu, a brez Leonarda so bili nemočni. Izgubili so prvo tekmo, nato pa brez Leonardove pomoči še drugo. 

O umazani potezi Gruzijca se je veliko govorilo, vse bolj pa se zdi, da so se pri Spursih odločili, da se Golden Statu maščujejo na način, da tudi oni iz igre spravijo enega njihovih najboljših košarkarjev. In tako je na drugi tekmi podobno potezo kot Pachulia storil LaMarcus Aldridge, ki je pri metu Kevina Duranta slednjemu postavil nogo, a na srečo Duranta in Golden Stata se gleženj 28-letnega košarkarja ni 'vdal'. 

Obe umazani potezi si lahko ogledate v priloženih videoposnetkih.