Mobilna verzija
tk
tk

Skrivnostno izginotje Derricka Rosa: zvezdnik pojasnil, zakaj ga ni bilo na tekmo

Reuters

Vodstvo New York Knicks je v ponedeljel doživelo šok: Derrick Rose se ni prikazal na tekmi in nikomur ni sporočil, kje se pravzaprav nahaja.

Lahko si zamislite, kakšno je bilo vzdušje v ekipi pred tekmo, za katero igra tudi Saša Vujačić, ko nihče pravzaprav ni vedel, kje je njihov prvi zvezdnik. Najprej je bila seveda prisotna zaskrbljenost, da se mu ni kaj zgodilo, kasneje pa so se začele pojavljati govorice, da je Rose preprosto šel.

V torek so ga soigralci in trenerji vendarle pozdravili v klubu. "Bila je družinska zadeva," je bil skop Rose, ko je stopil pred številne medije, ki so čakali na njegovo razlago. "Nisem v redu, daleč od tega. Ne bo se več ponovilo," je še dodal košarkar, ki je imel v preteklosti številne težave s poškodbami. Ali je kaj več povedal svojim soigralcem, ki jih je pustil na cedilu, ni jasno, vsi pa se sprašujejo, kako ni imel v dobi pametnih telefonov dvajsetih sekund časa, da bi komu sporočil, kam gre. Jasno je tudi, da bo denarno kaznovan, vendar pa naj bi bil že danes ponoči spet na parketu.