sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

nkbm_bobo Reporter.si

Poraz NKBM: z diletantsko tožbo hotela ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

ku
ku
0 05.05.2016 10:25:18

Košarkar NBA aretiran: Kako za vraga je lahko to pametna ideja?

vszi
Prav neverjetno je, v kakšnih težavah se lahko znajde kateri od profesionalnih košarkarjev praktično čez noč. Zgodba člana Orlanda meji na skrajno neverjetno.

Keith Appling je bil pred dnevi aretiran v enem od nočnih klubov aretiran, ker je vstopil z nabito puško. Da, prav ste prebrali. Član Orlanda je letos igral v razvojnem klubu franšize, medtem ko je v ligi NBA izkusil zgolj drobtinice.

V nedeljo pa je storil eno najbolj nespametnih odločitev svojega življenja, saj je v klub prišel z nabitim orožjem AK-47. Kaj je hotel tam napraviti z orožjem, seveda še ni znano. Svojemu agentu Ronaldu Shadu je pred dnevi dejal, da nima kdove kakšnih načrtov. »Zadnjič ko sem se z njim slišal, je bil namenjen iz Los Angeles v Detroit s svojo hčerko, da bi začel s pripravami na novo sezono. To je vse, kar vem.«



Po poročanju Detroit News agent Shade ni uspel priklicati in kontaktirati svojega varovanc, odkar ga je priprla policijska enota Dearborn. Zdaj čaka Applinga zaslišanje in prav zanimivo bo slišati, zakaj je z nabito kalašnikovko odšel v nočni klub.

Članki iz rubrike