sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

nkbm_bobo Reporter.si

Šlo je za tipično »SLAPP« tožbo, katere namen...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

gv
gv
0 03.05.2016 12:25:11

Znan naslednik Jordana v drugem delu risane filmske uspešnice Space Jam (video)

Ali se še spomnite risane celovečerne uspešnice iz leta 1996, v kateri je blestel nekdanji košarkar Michael Jordan? Zdaj bo dobila nadaljevanje, glavna vloga pa bo tokrat pripadla LeBronu Jamesu.

Pred natanko dvajsetimi leti je na filmska platna prišel celovečerni risani film Space Jam, v kateri je blestel za mnoge najboljši košarkar vseh časov Michael Jordan. Takratni zvezdnik Chicago Bullsov je pomagal Zajčku Dolgouščku in še nekaterim drugim risanim junakom, ki so se morali pomeriti v košarki z zlobnimi vesoljci, da bi tako ostali svobodni.

Jordan jim je v risanki seveda priskočil na pomoč in jim pomagal do svobode, čeprav pa film ni navdušil filmskih kritikov, pa je verjetno tudi po zaslugi košarkarja postal velika uspešnica. Od prvega dela je tako minilo že 20 let, po poročanju ameriških medijev pa naj bi v kratkem začeli s snemanjem drugega dela.


53-letnega nekdanjega košarkarja, ki je zdaj lastnik NBA moštva Charlotte Hornets, tokrat ne bo v glavni vlogi, njegovo mesto pa bo zasedel največji košarkarski zvezdnik v tem trenutku LeBron James.

Igralec Clevelanda je pred časom podpisal zelo donosno pogodbo s podjetjem Warner Bros., eno največjih svetovnih produkcijskih hiš za film in televizijo, ki je poskrbela tudi za prvi del risanke. Novica, da bo resnično zaigral v drugem delu Space Jama sicer ni uradna, zato pa so se pojavili namigi, da naj bi bil del dogovora z Warnerjem tudi sodelovanje pri snemanju drugega dela omenjene celovečerne risanke.

Še največja neznanka naj bi bil začetek snemanja, saj James za zdaj uspešno nastopa v končnici lige NBA, kmalu po koncu sezone pa bodo ameriški začeli košarkarji s pripravami na poletne olimpijske igre v Riu. Tam bo po vsej verjetnosti igral tudi zvezdnik Clevelanda.

Značke: jordan, james, risani-film

Članki iz rubrike