stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

STA
STA
0 14.02.2024 09:07:54

Kralji Anžeta Kopitarja visoko poraženi v Buffalu

Profimedia
Ekipa Los Angeles King slovenskega zvezdnika Anžeta Kopitarja je v severnoameriški hokejski ligi NHL visoko izgubila v Buffalu. Sabres so zmagali kar s 7:0, saj je finski vratar v vrstah domačih Ukko-Pekka Luukkonen ubranil vseh 33 strelov gostov in je četrtič v sezoni ostal nepremagan.

Jordan Greenway je tri točke vpisal z goloma in podajo, JJ Peterka, Alex Tuch in Rasmus Dahlin so dodali po gol in podajo, dve asistenci pa je imel Jacob Bryson. Sablje so pred tem izgubile dve tekmi v nizu na gostovanju.


Kralji so na prejšnji tekmi 11. februarja s 4:0 doma premagali Edmonton Oilers in najbolj vroči zasedbi lige zadali šele drugi poraz na zadnjih 19 tekmah. Tokrat so bili bleda senca te predstave. Vratarja Davida Ritticha, ki je dobil pet golov po 17 strelih domačih, je na začetku zadnje tretjine zamenjal Cam Talbot in ubranil pet strelov, a dobil še dva gola.

Gostje so drugo tekmo igrali pod vodstvom začasnega trenerja Jima Hillerja, ki je bil do začetka februarja pomočnik prejšnjega glavnega trenerja Todda McLellana. Tega je vodstvo kluba iz mesta angelov odpustilo.

Značke: hokej, nhl

Članki iz rubrike