volodimir zelenski, oleksander sirski Svet24.si

Prvi mož ukrajinske vojske presenetil: Ukrajina ...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
0 31.12.2017 09:46:09

KRALJEVSKO! Los Angeles leto zaključil z zmago in norim zadetkom Doughtyja (video)

Profimedia
Hokejisti Los Angeles Kings so uspešno končali gostovanje v Vancouvru v ligi NHL. Domače Canucks so premagali s 4:3. Slovenski zvezdnik Anže Kopitar se med strelce ali podajalce ni vpisal, na tekmi je v 18:44 minute štirikrat streljal proti vratom tekmeca.

Za Kalifornijce, ki so zastajali z 2:3 na začetku zadnje tretjine, so sicer zadeli Tyler Toffoli (dodal je še dve podaji), Marian Gaborik, Kyle Clifford in Drew Doughty, ki je v 47. minuti prispeval odločilni zadetek. "Vedno smo nepopustljivi. Mislim, da smo najboljša ekipa v ligi, kar zadeva tretje tretjine. Nikakor se ne predamo. Ni pomembno, če zaostajamo ali vodimo. Preprosto se trudimo. Vsak igralec si želi narediti razliko v tej zadnji tretjini in vsi to počnemo, od četrtega napada pa do prvega," je za lakingsinsider.com pojasnil Doughty. Kralji bodo naslednjo tekmo igrali v noči na sredo, ko bodo obiskali Edmonton.

Kings so še vedno na drugem mestu v pacifiški skupini in med najboljšimi tremi v zahodni konferenci. Tik za njimi je v tem delu lige St. Louis Blues, ki je tokrat s 3:2 odpravil Carolino Hurricanes. Kyle Brodziak je za domače dosegel gol in podajo, odločilni zadetek pa je sredi zadnje tretjine prispeval Scottie Upshall.


Washington Capitals so z zmago proti New Jersey Devils s 5:2 prevzeli vodstvo v metropolitanski skupini. Nicklas Backstrom in John Carlson sta tekmo končala z golom in dvema podajama, Aleksander Ovečkin pa je trikrat podal.

Najvišjo zmago večera so dosegli Boston Bruins, ki so s 5:0 v gosteh odpravili Ottawa Senators. Ryan Spooner je dvakrat zadel za zmagovalce, ki so četrti v vzhodni konferenci. Nashville Predators so s 3:0 premagali Minnesoto Wild. Juuse Saros, ki je zamenjal Pekko Rinneja, je zbral 29 obramb, P.K. Subban je dosegel gol in podajo.

Florida Panthers pa je z 2:0 porazila Montreal Canadiens, James Reimer je obranil 37 strelov, Connor Brickley pa je zadetku dodal še podajo.

Izidi
Vancouver Canucks - Los Angeles Kings           3:4
(Anže Kopitar 4 streli za Kings)
Ottawa Senators - Boston Bruins                 0:5
Florida Panthers - Montreal Canadiens           2:0
Washington Capitals - New Jersey Devils         5:2
St. Louis Blues - Carolina Hurricanes           3:2
Nashville Predators - Minnesota Wild            3:0
Značke: hokej, nhl

Članki iz rubrike