franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

zu
zu
1 25.02.2024 19:15:11

Trener slovenskih skakalcev brutalno iskreno: "Danes so nas sodniki oškodovali za zmago!" Tu so vse podrobnosti ...

Profimedia
Trener slovenskih skakalcev Robert Hrgota meni, da je bila Slovenija oškodovana za novo zmago.

Avstrijec Stefan Kraft (433,5 točke) je zmagal na drugi tekmi za svetovni pokal na letalnici v nemškem Oberstdorfu. Drugi za vodilnim v seštevku svetovnega pokala je bil Peter Prevc (430,2), tretji Japonec Ryoyu Kobayashi (422,1), četrti pa Timi Zajc (421,9), zmagovalec sobotne tekme.


Peter Prevc je ponovil drugo mesto s tekme dan prej, v finalno serijo druge tekme pa se je uvrstilo vseh pet slovenskih predstavnikov. Na desetem mestu je bil Domen Prevc (407), 24. Lovro Kos (354,9), 27. pa Žak Mogel (345,2). "Še ena odlična tekma za mano v Oberstdorfu. Drugi polet je bil res izjemno dolg, izjemno dober. Malo je manjkalo do zmage, ampak drugo mesto je odličen rezultat," je bil v izjavi za Smučarsko zvezo Slovenije (SZS) vesel Peter Prevc. "Danes so bile razmere zelo težke za dolg polet. Moral si res narediti super skok. A na koncu zelo dobro četrto mesto. Veselim se še zadnjih poletov," pa je pristavil Zajc.

Glavni slovenski trener Robert Hrgota pa je imel po koncu sicer uspešnega konca tedna grenak priokus: "Odličen skok Petra v drugi seriji. Gladko najdaljši, najboljši. Žal, tokrat so nas zagotovo sodniki oškodovali za zmago. Mogoče si je Peter danes to res zaslužil, sploh s tem drugim skokom. Očitno še nima takega imena kot nekdo drug. Na tem bo potrebno še delati. Škoda tudi Timija, ki je za las zgrešil zmagovalni oder, a mislim, da lahko zadovoljni zapuščamo Oberstdorf."

Članki iz rubrike