Severni sij, slovenj gradec Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz...

902623_106-intervju-prva1 Svet24.si

Županja odprtih vrat, ki deli stanovanja in ...

1687541884-dsc07123-1687541751687 Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

vila klemen jaklic PL Reporter.si

Razkrivamo: take so dimenzije luksuzne vile Klemna...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar želel šopek vreči navijačem, a ...

Alenka Marinič 1 Njena.si

Osebno: Alenka Marinič, kot je javnost ne pozna

doncic tiskovna Ekipa24.si

Kaj?!? Med Dončićevo tiskovko zvoki iz ...

su
su
0 18.02.2022 15:40:56

NEUMNA PRASICA... SRAMOTNO... Hudi napadi na SMUČARSKO ZVEZDNICO in njen odgovor... (foto + video)

Profimedia
To, kar počnejo nekateri ljudje, ki se seveda nočejo podpisati, je preško vse meje dobrega okusa.

Ameriška zvezdnica alpskega smučanja, verjetno najboljša smučarka vseh časov, Mikaela Shiffrin, je prišla na olimpijske igre na Kitajskem z velikimi pričakovanji. Želela je nastopiti v vseh disciplinah in osvojiti vsaj štiri kolajne. Toda vse skupaj ji je padlo v vodo, ko je v treh disciplinah - veleslalomu, slalomu in kombinaciji, kjer je bila pretendentka za zlato kolajno, odstopila. Superveleslalom in smuk pa je odpeljala precej povprečno za njene standarde. 

Seveda so Američani do svojih športnih zvezdnikov od katerih pričakujejo na olimpijskih igrah (v ZDA samo to nekaj šteje) zelo neusmiljeni in Shiffrinova je na družbenih omrežjih doživela pravi 'pokol'. Sicer je imela mnogo tolažilnih sporočil, veliko pa je bilo tudi takih, ki so povsem neprimerni oziroma vulgarni, sovražni... 

In Mikaela je nekaj takih sovražnih sporočil objavila. In res so grozna: Arogantna! Narcisoidna! Zlagano prijazna! Dobila si, kar si si zaslužila. Neumna blondinka. Loseritis! Ne moreš dobro smučati na velikih tekmah. Tvoj čas je minil, upokoji se! Neumna prasica ne naredi prav edino stvar, ki bi jo morala. Končno si dobila, kar si zaslužila... Sramota, nesprejemljivo. in še in še.."

Mika pa ni odgovorila njim, hejterjem, ker meni, da si tega ne zaslužijo, ampak je poslala sporočilo vsem tistim, ki dobivajo taka sporočila. Dejala je, da se lahko kregate s takimi ljudmi, ki pišejo sovražna sporočila, ali pa jih preprosto ignorirate in po porazu vstanete in še bolj zagrizete v delo. Shiffrinova ima dve zlati olimpijski kolajni in srebrno, na teh igrah pa je res pogorela in to tudi priznala - sebi in svojim navijačem.      

Članki iz rubrike