zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

tu
tu
40 03.11.2021 20:20:43

To je vojna! Z vso silo UDARIL PO ĐOKOVIĆU: briga me za NECEPLJENE, naj ostanejo ...

PROFIMEDIA
"Če ne bodo igrali, je to še bolje zame."

V ponedeljek se je v pariški dvorani Bercy začel masters, na katerem bo nastopila tudi številka ena svetovnega tenisa. Novak Đoković se pred začetkom turnirja ni mogel izogniti vprašanjem o (ne)cepljenju in OP Avstralije. Zaenkrat še ni jasno, ali bodo na prvem grand slamu sezone lahko nastopili samo cepljeni proti covid-19 ali tudi necepljeni s strogo karanteno.


Đoković je bo počakal na uradne informacije iz Avstralije. »O nastopu v Melbournu se bom odločil, ko bom prejel uradno stališče avstralske teniške zveze. Trenutno nimamo uradnih poročil. Dokler se to ne spremeni, o tej temi ne bom več govoril, saj ne želim biti del pogovorov o vseh teh če-jih,« je dejal 34-letni Beograjčan, ki mu je v bran stopil tudi drugi nosilec (in branilec naslova) turnirja Daniil Medvedev.

Povsem drugačno je mnenje francoskega tenisača Benoita Paireja. Številka 47 na ATP lestvici je bil do necepljenih posameznikov zelo oster, hkrati pa je priznal, da bi mu še najbolj odgovarjalo, če pot v Melbourne izpusti čimvečje število morebitnih nasprotnikov. »V Melbournu ni več karantene za cepljene. Za tiste, ki se niso cepili, mi je povsem vseeno. Briga me za njih. Če ne bodo igrali, je to še bolje zame. Če se ne želijo cepiti, naj ostanejo v Evropi, to ni moj problem. Jaz se veselim igranja v Avstraliji,« je bil iskren Francoz.

Članki iz rubrike