Mobilna verzija
Zaljubljena Naomi Odkrito.si

Zaljubljena Naomi Campbell

polž Svet24.si

Tedenski horoskop: Saturn bo nastavljal prepreke

tuširanje, prha, umivanje, kopanje Svet24.si

Balzam za lase uporabljate na napačen način!

kosinjska dolina, poplave Svet24.si

FOTO in VIDEO: 500 ljudi odrezanih od sveta, a ...

2016-Spelman2 Najstnica.si

Modni kosi, ki jih moraš imeti v omari

betty white Njena.si

Betty White: Še vedno sem seksi

Zala Đurić Ribič in Tanja Ribič Njena.si

Tanja Ribič odhaja v New York

nu
nu

Ramos še zdaleč ni bil edini: Tudi lepa ANA IVANOVIĆ je morala prekiniti dvoboj zaradi velike potrebe! (video)

Reuters

Tudi to je del športa.

V soboto je precej pozornosti pritegnil kapetan Reala Sergio Ramos, ki je moral sredi dvoboja z Eibarjem zapustiti zelenico in odhiteti na stranišče. Po koncu dvoboja ga je zagovarjal celo trener Reala Zinedine Zidane, ki je pojasnil, da je branilcu ušlo in da ni bilo druge možnosti, kot da odhiti na stranišče.

A to ni bil edini tovrsten primer v športu. Takšne nezgode so precej pogoste med maratonskimi teki, dogajajo se na nogometnih tekmah, boksarskih ringih, precej prahu pa je dvignil primer v tenisu.

Pred osmimi leti se klicu narave ni mogla upreti nekdanja srbska teniška igralka Ana Ivanović. Proti Barbori Zahlavovi je po kratkem pregovarjanju s sodnikom odhitela na stranišče, kjer je morala opraviti veliko potrebo. A takrat je prišlo do nesporazuma, saj tega ne bi smela storiti, drugo igro pa je kazensko izgubila. A to na njeno srečo ni bilo usodno, na koncu je Čehinjo premagala s 6:3 in 6:2 ter se uvrstila v četrtfinale turnirja WTA v Linzu.

Gledalci so bili dolgo časa v negotovosti, kaj se dogaja s srbsko teniško igralko, ta pa je po koncu dvoboja razkrila, kaj je botrovalo temu premoru. "Zelo sem bila v zadregi, tik pred prihodom na igrišče pa sem si privoščila jogurt. Nikoli ne pijte jogurta pred tekmo," je dejala zdaj še upokojena teniška igralka.

Značke: ramos , ivanović , tenis , nogomet