reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

tu
tu
1 16.01.2018 14:41:20

Smeh zagovoljen: legendarni FEDERER med dvobojem Aljažu BEDENETU sporočil: Ta DOJENČEK zagotovo ni moj! (video)

Reuters
Bolj star, bolj nor? Za Rogerja Federja prav gotovo velja, da se je z leti (in tudi s številnimi uspehi ter lovorikami) veliko bolj sporstil.

Ko je začel zmagovati, kot po tekočem traku, so se mnogi teniški navdušenci celo začeli spraševati, ali ima Roger Federer sploh čustva. Kakršni koli znaki velikega veselja in sreče ob osvojitvi naslovov so bili potlačeni, kaj šele, da bi ga videli skakati ali jokati.

Z leti se je to začelo spreminjati, morda tudi zaradi štirih otrok, morda tudi zato, ker tenis zdaj v prvi vrsti igra za užitek, pa čeprav mu še vedno prinaša ogromno uspehov, morda tudi zato, ker je ob številnih poškodbah tudi sam dojel, da ni nedotakljiv. 

Roger Federer, kot ga poznamo v zadnjih nekaj letih, je povsem drugačen. Svojo sproščeno stran je začel kazati na družbenih omrežjih, teniški navdušenci pa vedno komaj čakajo na njegov prvi intervju po zmagi, kot skoraj zagotovo 'ustreli' kaj smešnega. nič drugače ni bilo niti med dvobojem 1. kroga OP Avstralije, ko se je meril z Aljažem Bedenetom. V tretjem nizu in pri servisu slovenskega teniškega igralca se je na tribunah začel jokati čisto majhen dojenček, Bedene se je zaustavil, publika je planila v smeh, Federer pa je ob še večjih salvah smeha pripomnil: "Ni moj!" Lahko si le zamislite, kako so se začeli smejati, tudi njegova sicer vedno resna soproga Mirka. 

Članki iz rubrike