franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

tu
tu
0 09.08.2017 10:35:22

Zdaj se bo RAZPLAMTELO: Dopinška afera dobiva nadaljevanje

Reuters
Prejšnji teden je svet obkrožil tekst Helene Pelletier, v katerem je kanadska novinarka Novaka Đokovića obtožila, da je predčasno končal sezono, ker je bil dopingiran.

Poleg tega je navedla, da je od prijateljev, ki so blizu teniškemu cirkusu, izvedela, da srbskega tenisača ščiti ATP in da zaradi tega omenjena informacija ni ugledala luči sveta.


Zdaj je prišel tudi odziv z nasprotne strani, Đoković, ki se je pravkrar vrnil z dopusta, namreč razmišlja o tem, da bi tožil kanadsko novinarko, saj ga je ta obtožila brez karkšnegakoli dokaza. Ni se zgodilo prvič, da so se mediji spravili na Đokovića, iz Srbije pa prihajajo informacije, da je tenisač že stopil v stik s svojimi odvetniki in se pri njih pozanimal, kako se soočiti z zadevo.

"Včeraj se je vrnil z dopusta in se takoj pogovoril z odvetniki. Pogovarajali smo se tudi z ATP-jem in na podlagi tega se bo odločilo, kaj narediti. Čeprav so že večkrat objavljali neresnice, se Novak do zdaj nikoli ni odločil, da bi tožil medije. Tenisači zaradi konkurence ne dajejo veliko informacij o poškodbah, zato je veliko prostora za različne špekulacije. Kadarkoli je bil kateri od vrhunskih tenisačev poškodovan, so se pojavljale podobne zgodbe," so za Informer povedali iz Đokovićeve ekipe.

"Neumnost. Sploh ni možnosti, da bi pri ATP-ju vedeli za doping in bi bili tiho. Še posebej pri Novaku, ki je bil v vseh letih dvakrat več testiran kot Roger Federer, Rafael Nadal in Andy Murray. Ker je iz Srbije in ker je bil dolgo prvi ... Vedno se najde neka kokoš, ki s takšnimi izjavami želi postati slavna," je povedal Đokovićev prvi trener Nikola Pilić.

Članki iz rubrike