IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Alya 2 Njena.si

Alya: 'Vsi pravijo Alya kdaj bo otroček'

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

tu
tu
0 09.08.2017 09:04:05

Nadal z epsko čestitko Rogerju Federerju: Človek, saj postajaš že star ... (video)

vszi
Veliki, največji med tenisači Roger Federer je včeraj praznoval svoj 36. rojstni dan in seveda s strani najboljših tenisačev dobil iskrene čestitke ... in eno hudomušno.

Švicar, sicer zmagovalec 19 turnirjev za grand slam bo danes nastopil prvič po zmagi v Wimbledonu. Montreal je naslednja postaja tenisačev, vse pa je v znamenju Rogerja Federerja, ki je včeraj praznoval 36. rojstni dan.

Številka tri moške teniške lestvice je dobil precej čestitk, med katerimi izstopa prav tista njegovega največjega konkurenta Rafaela Nadala. "Hej, Roger, vse najboljše za rojstni dan. Človek, saj postajaš že kar star, zato prenehaj zmagovati. Pusti kaj še mlajšim. Uživaj, želim ti vse najboljše," je v hudomušnem tonu dejal Nadal, ki bo tudi v Kanadi največji konkurent Rogerju za novo lovoriko. 

Seveda so se čestitkam pridružili mnogi tenisači po številnih kanalih družabnih medijev. Nick Kyrgios je med drugim dejal: "Vse najboljše, upam, da se boš imel fino. Vse lepo tebi in tvoji družini, lepi ženi. Ti si največji vseh časov, uživaj."

Medtem ko denimo Jo-Wilfried Tsonga ni imel več česa želeti legendi tenisa. "Vse najboljše. Saj niti ne vem, kaj bi ti zaželel za rojstni dan. Morda le to, da bodi srečen."

Grigor Dimitrov pa je odšel v sarkastične vode: "Vse najboljše, Roger. Želim ti, da po slabšem začetku sezone zdaj ob koncu zaigraš bolje."

Članki iz rubrike