franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

rp
rp
0 22.06.2017 11:55:14

Boris Becker bankrotiral tudi zaradi žensk

Boris Becker s svojo drugo ženo LIli.
EPA
Legendarni nemški tenisač Boris Becker je razglasil bankrot, mediji pa so se pozabavali z njegovimi zdaj že izgubljenimi milijoni.

Kot je Boris napisal v svoji avtobiografiji, je del svojega bogastva moral pustiti svoji prvi ženi Barbari. Njo je, ko je bila noseča, prevaral z natakarico v japonski restavraciji. Ko je bila drugič noseča, jo je odpeljal v bolnico in bil z njo, dokler so trajali popadki. Ona je morala ostati, Boris pa se je vrnil v hotel. Odšel je v londonsko restavracijo in naročil nekaj piv, ki mu jih je prinesla Rusinja Angela Ermakova, ki je pozneje postala manekenka in supermodel.

"Ne vem, kaj me je odvleklo v mrak. Vem, da sva končala v nekakšni omari za metle. Naslednje jutro sem odšel v bolnico po Barbaro, spakirala sva stvari in odšla iz Londona," je razkril Becker, ki je osem mesecev pozneje prejel faks s podpisom gospodične Ermakove in novico, da bo postal oče.

Kmalu po tem se je razšel z Barbaro in ji moral izplačati vsaj 15 milijonov. Obstajale so razne verzije. Ena je bila ta, da je bila v vse vpletena ruska mafija, ki je preko privlačne natakarice izsiljevala tenisača, druga pa, da je Ermakova oplodila samo sebe, ko je po oralnem seksu zadržala Beckerjevo seme. Nemec otroka sprva ni želel priznati, čeprav mu je bil zelo podoben, potem pa je vendarle pristal na test DNK in na koncu priznal, da je otrok njegov.

"Prevzemam odgovornost za malo Ano. Skrbel bom zanjo in ji nudil vso pomoč. Otroci so najbolj pomembni, napravil bom vse, da odraste srečna," je dejal Becker, ki se je nekaj let pozneje oženil še drugič.

"Zakaj sem privlačen za ženske? Nimam pojma. Nisem pretirano lep, niti posebej bogat, nisem Adonis, tudi moja 'moškost' ni nič posebnega. Mislim, da moški nismo ustvarjeni za monogamijo," je razlagal Boris.

Članki iz rubrike