Mobilna verzija
tu
tu

Kaj se je dogajalo na zmenku Genie Bouchard? Kaj ji je podaril in kaj mu je spet obljubila? (foto)

Zmenek kanadske teniške zvezdnice je potekal bolje od pričakovanj.


Kanadska teniška lepotica Genie Bouchard je razkrila nekaj podrobnosti z zmenka, na katerega je morala zaradi nenavadne stave prek twitterja. Več o tem si lahko preberete v zgornji povezavi, o nekaterih podrobnostih pa v naslednjih vrsticah.

Njen izbranec John, ki mu je pot iz Čikaga do New Yorka plačala teniška zvezdnica, jo je z limuzino pričakal pred njenim hotelom in ji ob srečanju podaril tudi uhane. Nato sta se odpravila na košarkarsko tekmo med Brooklynom in Milwaukeejem, kjer sta se očitno zelo zabavala.

To je bilo jasno že na fotografijah, ki so nastale med srečanjem, tudi sama pa je potrdila, da je zelo uživala. In ne samo to, kot je dejala, bo prišlo še do nadaljevanja. "Najboljši zmenek vseh časov! Kot pravi gospod me je pobral pred hotelom, kupil mi je darilo, na tekmi pa sva uživala tik ob parketu. Vesela sem, da je bil čisto navaden fant. Zagotovo bo tudi nadaljevanje."

Ob koncu večera je Bouchardova delila tudi fotografijo, ki je nastala pred hotelom, na katerem je od Johna dobila poljub ...

bouchard 2

Značke: bouchard , tenis