zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

gv
gv
0 29.04.2016 13:30:45

Nekdanji srbski teniški as: Videval sem se s princeso Diano

Nekoč najboljši srbski teniški igralec trdi, da je imel s pokojno princeso Diano ljubezensko razmerje.

Slobodan Živojinović je nekoč navduševal na teniških igriščih, zdaj pa je postregel z izjavo, ki je še posebej na Otoku dvignila kar nekaj prahu. Trdi namreč, da je imel v zaključku osemdesetih letih ljubezensko razmerje z angleško princeso Diano, ki je bila v času afere že s princem Charlesom.

Prvič sta se spoznala leta 1987, ko je igral na dobrodelnem turnirju pred začetkom teniškega turnirja v Wimbledonu. "Bil sem eden od tekmovalcev. V prvem pogovoru me je vprašala, če sem ta igralec, ki ima najmočnejši servis. Dobila je pritrdilen odgovor. Naslednje leto sem se spet udeležil ekshibicijskega dvoboja in spet se je pojavila ona. Vprašala me je, če je moj servis še zmeraj tako dober. Nato sva se začela družiti in videvati. Bila sva si zelo blizu," je Živojinović razložil, kako se je spoznal s slavno princeso. Dejal je še, da ga je hodila spodbujati na prav vsak obračun, za nameček ga je raje kot z VIP tribune spremljala s sedišč tik ob zelenici, saj mu je bila tako lahko bližje.



"Bila je čudovita oseba. Z njo sem se lahko pogovarjal o vsem, tudi preproste zadeve so postale zelo zanimive. To je bil čudovit občutek, ko te je prišla spodbujati in spremljati tako pomembna oseba. Drugih podrobnosti vam pa ne izdam, saj je ni več med nami," je med drugim dejal nekdanji srbski teniški as.

Živojinović se je športno upokojil leta 1992, tega leta se je poročil s kraljico turbofolka Lepo Breno, njegova priča pa je bil nekdanji teniški zvezdnik in aktualni trener Novaka Đokovića Boris Becker.

Značke: diana, živojinović

Članki iz rubrike