zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

ou
ou
0 08.01.2024 11:06:17

Drži se, Lučka! Drama mlade slovenske športnice, najprej rak ščitnice, a težav še ni konec ...

alesfevzer.com
Mlada in odlična slovenska športna plezalka je razkrila, da se je ob koncu lanskega leta spopadla s hudo boleznijo, a zdravstvenih težav še ni konec.

Lučka Rakovec velja za eno najboljših slovenskih športnih plezalk, ki pa ima v zadnjem obdobju precej opravka z zdravstvenimi težavami. Tokrat ne gre za kakšno poškodbo, kot je to v navadi pri vrhunskih športnikih, ampak za resne zdravstvene težave, ki pa so deloma že za njo.

Kot je zdaj razkrila 22-letna slovenska športnica, je najprej uspešno opravila operacijo zaradi raka ščitnice, kar je pri tako mladih dekletih precej redka oblika raka, zdravstvene nevšečnosti težave pa še niso povsem za njo. "Leto 2023 me je vzelo na piko. Že tako ali tako ni bilo najboljše, novembra pa so mi sporočili, potrebujem operacijo zaradi raka ščitnice. Na srečo je operacija uspela, zadnje tri mesece pa se mučim z virusno želodčno okužbo. Izčrpanost je mila beseda tega, kako se trenutno počutim, ampak imam občutek, da gre v letu 2024 vse lahko samo še navzgor. Ali je tako?" je prek svojega družabnega omrežja razkrila Lučka in prejela kar nekaj sporočil podpore. Med drugim tudi od najboljše slovenske športnice leta 2023 Janje Garnbret.

Članki iz rubrike