evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

ou
ou
0 20.10.2022 10:20:11

Žogarija v Kranju – 23. september

23. septembra je bil na sporedu še zadnji letošnji dogodek Žogarije. Potekala je na imenitni lokaciji – v Kranju pred Prešernovim gledališčem.

Dogodek smo začeli s predstavitvijo šol, protokolom fair play in nato z ogrevanjem, ki je pred športnimi dejavnostmi zelo pomembno.

Z nami so bile Osnovna šola Franceta Prešerna Kranj podružnica Kokrica, Osnovna šola Naklo, Osnovna šola Janeza Puharja Kranj center 1, Osnovna šola Janeza Puharja Kranj center 2 in Osnovna šola Jakoba Aljaža Kranj.

Učenci so se med sabo pomirili v spretnostnih igrah, kvizu znanja in nogometu, profesorji pa so se tudi tokrat pomirili v svoji disciplini in najbolje so se odrezali pri Osnovni šoli Franceta Prešerna Kranj podružnica Kokrica.


Vsi prisotni so se prav tako lahko preizkusili v varni vožnji s kolesom na kolesarskem poligonu ter v ustvarialnem kotičku, kjer so lahko sodelovali v nagradni igri Gradimo most prijateljstva – Bauhaus. Naš Vranček Franček in Ferdo sta vabila h kruhku DON DON s Kekčevo pašteto, napitkom Sola in osvežilni vodi Zala. Tudi tokrat nas je Ferdo obdaril z okusnimi jabolki iz HOFER-ja.

Kot bi mignil je bil tu že čas za razglasitev rezultatov. Največ točk zbrala Osnovna šola Franceta Prešerna Kranj podružnica Kokrica, ki je kar v treh igrah zbrala največ točk od vseh. Največji pokal – pokal za naj fair play igro pa je dobila Osnovna šola Janeza Puharja Kranj center 1.

Iskrene čestitke.

Tako je h koncu prišla že 17. Žogarija. Bila je odlična, zabavna, polna nasmejanih obrazov, lepih golov, dobrih prigrizkov in pijače in najpomembnejše odlične družbe. Komaj čakamo, da se bomo lahko v prihodnjem letu spet družili in zabavali na novih dogodkih.

Značke: žogarija, otroci

Članki iz rubrike