profimedia-0808999589 Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Stane Kadunc
Stane Kadunc
0 15.02.2019 21:59:19

Se nam obetajo novi rekordi na kegljišču Tabor?

Aleš Blaž je glavni adut trenerja Pinkija.
psno
V evroligi bodo na sporedu povratna srečanja drugega kroga. Za nas bo zanimiva tekma v Mariboru, kjer bodo prvaki, igralci Konstruktorja gostili odlično Podbrezovo iz Slovaške.

Na prvi tekmi so Mariborčani po pričakovanjih visoko izgubili. Slovaki so tudi tokrat v vlogi velikega favorita. Trener Mariborčanov Bojan Pihlar je v zadnjih dneh ekipo v miru pripravljal na to tekmo. Kdo ve, morda pa je našel recept, kako bi se od tega tekmovanja poslovili s prestižno zmago. Pretekli konec tedna je bil Pihlar v vlogi trenerja državne reprezentance, kjer je lahko ugotovil, da se da igrati tudi proti velikim zvezdnikom, kot so Zavarko, Kuna in drugi, pa čeprav igrajo na vrhunski ravni. Močno lahko upamo, da je svojim igralcem vendarle uspel dopovedati, da je vsak nasprotnik premagljiv. Res pa je, da morajo dati sami od sebe maksimum in morda še malo več.

Gledalci bodo prišli na svoj račun, saj bodo lahko pozdravili v gostujoči vrsti izvrstnega Srba Vilmoša Zavarka. Ta je sicer velik magnet za gledalce, saj jih nikoli ne pusti na cedilu. Pri Slovakih odlične igre kaže tudi drugi Srb Daniel Tepša ter najboljši Slovak Erik Kuna, ki pa je moral na Češkem seči v roko našemu Stoklasu, ko ga je ta izločil iz boja za kolajne na svetovnem pokalu. V nevarnosti so tudi rekordne znamke kegljišča. Lahko pa si nadejamo, da bodo v tem sodelovali, ob močni podpori gledalcev, tudi Mariborčani. Sama tekma se bo to soboto začela ob eni uri popoldne.

Galerija
Značke: kegljanje, evroliga

Članki iz rubrike