franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

gu
gu
0 22.01.2018 08:48:16

Teja Belak, Aja Jerman Bukavec in Sašo Bertoncelj najboljši telovadci leta 2017

Gimnastična zveza Slovenije je v Ljubljani razglasila najbolje športnike, trenerje, sodnike in društva v letu 2017. Nagrade za najboljše telovadce so prejeli Sašo Bertoncelj in Teja Belak v športni gimnastiki ter Aja Jerman Bukavec v ritmični gimnastiki.

Bertoncelj je v izboru za seboj pustil Roka Klavoro in Alena Dimica, Belakova Tjašo Kysselef in Lucijo Hribar (vse GD Zelena jama), Jerman Bukavčeva pa Aleksandro Podgoršek in Izo Zorec.

"Zame to ni bilo presenečenje. V prvi polovici leta sem naredila veliko dobrih rezultatov, z uvrstitvijo v finale evropskega prvenstva pa sem sploh prepričala. Sem pričakovala, čeprav je bil drugi del sezone slab," je povedala Tjaša Belak.

"Vedno je lepo biti najboljši telovadec leta. Nimamo slabih telovadcev. Konkurenca pri nas je močna. 'Fejst' me v rit brca Rok Klavora, da sem boljši. Pred tem sem se jaz skušal primerjati z Aljažem Peganom in Mitjo Petkovškom. Nagrada pomeni, da si dobro delal. Če dobro delaš, si nagrajen," pa je povedal Bertoncelj.

Cel dream team zmagovalci

Trener leta v moški športni gimnastiki je postal Sebastijan Piletič, v ženski športni gimnastiki Andrej Mavrič, v ritmični gimnastiki Alena Salaujova.

Sodnik in sodnica leta v športni gimnastiki sta Enes Hodžić Lederer in Vesna Stare Crnjac, za najboljšo sodnico v ritmični gimnastiki so razglasili Viktorijo Rus.

V športni akrobatiki sta nagrado v absolutni konkurenci dobila Pia Ban in Jaka Zorec, trener leta je postal Jure Kern. Med športnimi društvi je slavil športni klub Salto Koper.

GZS je v ljubljanskem Austria Trend Hotelu podelila še nagrade v mladinskih in mlajših kategorijah.

Članki iz rubrike