Mobilna verzija
marko potrc Odkrito.si

Dokler ima Marko Potrč to, vse "štima"

george Svet24.si

FOTO: George ni nič kriv, a vzbuja nejevoljo

manica janezic Svet24.si

Kdo bo novi odgovorni urednik informativnega ...

piran Svet24.si

Počitnice v Sloveniji bodo znatno dražje

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

meral-cetinkaya-106929l Njena.si

Ko mama Zeynep odvrže filmsko masko ...

ANA_Gorske sanje_snemalni dan_025 Njena.si

Huda poškodba slovenske smučarke kriva za ...

ou
ou

V soboto že vsega konec?

V Novem mestu in na Muti bosta v soboto drugi, morda že odločilni tekmi finala ženskega in moškega državnega prvenstva. Krka ima priložnost, da v svoji dvorani vzame moško krono, Izolčanke pa bi morale pripraviti precejšnje presenečenje na Koroškem, da bi že jutri postale kraljice celulojdne žogice. Seveda ni nič nemogoče, toda bolj realno je, da se bodo pri moških Novomeščani res veselili novega naslova državnih prvakov, pri dekletih pa je bolj verjetna še tretja tekma.

Tilen Novak, Tilen Cvetko in Peter Hribar ob pomoči trenerja Nevena Karkovića so v sredo zmagali na Koroškem in bi morali jutri potrditi to, kar so storili. Sicer bo precej vroče, saj bi bili na morebitni tretji tekmi v veliki prednosti koroški veterani z Mitjo Horvatom na čelu. Za koroški preobrat v finalu bo moral kakšno zmago prispevati še Janez Petrovčič.

Branilke naslova z Mute so na gostovanju v Izoli pokleknile, zagotovo pa bodo danes storile vse, da se ženski finale še ne bo končal. Na Koroškem nekaj škripa, saj v ekipi ni Nike Veronik, njena sestra dvojčica pa igra zelo spremenljivo, daleč od nekdanje forme. Korošice se lahko zanesejo le na Vesno Rojko, ki sama ne more zmagati. Na drugi strani pa so Primorke Jana Ludvik ...


FINALE 1. SNTL
Moški, druga tekma
Krka – Fužinar (sobota ob 17. uri)
(prva tekma: Fužinar Interdiskont – Krka 3:5)
Ženske, druga tekma
Muta – Izola (sobota ob 17. uri)
(Prva tekma Arrigoni Izola – Muta 5:2)

Značke: namizni-tenis , šport