boštjan-močnik 2 Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko...

pgd-križe, pgd-tržič, požar-sebenje Svet24.si

Foto: Zagorela hiša v občini Tržič

1715284723-172a1607-1715284697348 Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

Nizozemska Revija Stop

Nizozemska izključena iz finala Evrovizije 2024

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

STA
STA
0 09.05.2017 14:06:26

V Kranjski Gori manjkata le še Čebulj in Urnaut

Nikola Miljković
Slovenski moški odbojkarski reprezentanci, ki se v Kranjski Gori pripravlja na kvalifikacijske nastope za uvrstitev na svetovno prvenstvo leta 2018, so se v ponedeljek pridružili še selektor Slobodan Kovač ter igralci Alen Pajenk, Alen Šket in Dejan Vinčić. Konec tedna se ji bosta pridružila še kapetan Tine Urnaut in Klemen Čebulj.

Čebulj, ki se je v nedeljo z Lube Civitanovo veselil naslova italijanskega državnega prvaka, in Urnaut, ki je s Trentino Volleyjem ostal praznih rok, se bosta slovenski izbrani vrsti pridružila pred prvima pripravljalnima tekmama z Iranom. Prva bo na sporedu v nedeljo v Hočah, druga pa dan pozneje za zaprtimi vrati v Ljubljani.


"Ne glede na to, da sem imel le dva dni počitka, mi niti malo ni bilo težko priti v Kranjsko Goro. Vedno je največje veselje priti v reprezentanco in preživljati čas s temi fanti, zelo rad treniram in se družim z njimi in ne glede na to, da se vsi zavedamo, kako naporno obdobje nas čaka, se vsega skupaj že zelo veselim," je ob prihodu na priprave dejal Vinčić, ki je s Halbankom, njegov trener je selektor slovenskih odbojkarjev Kovač, osvojil naslov turškega državnega prvaka.

"Mislim, da Odbojkarska zveza Slovenije ne bi mogla izbrati boljšega naslednika Andree Gianija. Imata podoben način dela, ki sem ga dodobra spoznal v Turčiji. Prepričan sem, da kakšno posebno prilagajanje ne bo potrebno in da se bomo dobro ujeli. Bo pa več kot od njega odvisno od nas samih, upajmo tudi, da ne bo bolezni in poškodb. Kakorkoli, prepričan sem, da bomo še naprej pisali lepo zgodbo," je še dejal Vinčić, ki bo svojo kariero nadaljeval na Poljskem pri ekipi Czarni Radom.

Značke: odbojka, priprave

Članki iz rubrike