sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1687541884-dsc07123-1687541751687 Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

vila klemen jaklic PL Reporter.si

Razkrivamo: take so dimenzije luksuzne vile Klemna...

rogaska Ekipa24.si

Sporno poslovanje slovenskega prvoligaša pod ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Ali Julija nosi lasuljo?

luka doncic dallas oklahoma pm Ekipa24.si

'Pretepeni' Dončić po težko prigarani zmagi ...

STA
STA
0 02.05.2017 16:36:34

Bruno Rezende se po letu dni vrača v Modeno

Bruno Rezende
Reuters
Brazilski odbojkarski reprezentant Bruno Rezende, ki je v letošnji sezoni igral za Sesi Sao Paulo iz Brazilije, se vrača v italijansko superligo. Rezende, ki je na zadnjih olimpijskih igrah v Rio de Janeiru osvojil zlato kolajno, se najmanj za leto dni vrača v Azimut Modeno, z možnostjo podaljšanja pogodbe še za dve sezoni.

V lanski sezoni je 30-letni organizator igre z Azimut Modeno slavil v italijanskem državnem prvenstvu, italijanskem pokalnem tekmovanju in v italijanskem superpokalu. Manj uspeha so imeli odbojkarji iz Modene v letošnji sezoni, ki so jo sicer začeli z zmago v superpokalu nad Perugio, v končnici državnega prvenstva pa jih je v polfinalu zaustavil Lube Civitanova.


"Najprej bi se rad zahvalil klubu, ki mi je dovolil, da sem se po olimpijskih igrah za leto dni vrnil v domovino. Zdaj sem pripravljen na vrnitev v Modeno, s katero želim spet osvajati lovorike," je ob vrnitvi za klubsko spletno stran dejal Rezende.

Vrnitev Rezendeja verjetno tudi pomeni, da se bo moral nekdanji italijanski reprezentant Dragan Travica posloviti od nekdanjih štirikratnih evropskih prvakov. Najverjetneje bo kariero nadaljeval v Padovi.

Značke: odbojka, sta

Članki iz rubrike